Microsoft har købt Swiftkey

Et af de mest populære tredjepartstastaturer, Swiftkey, er netop blevet opkøbt af Microsoft for et svimlende beløb.

Microsoft har opkøbt Swiftkey

Microsoft har opkøbt Swiftkey

Der har været rygter, nu er det en realitet. Microsoft har købt selskabet, der står bag et af de mest benyttede tredjepartstastaturer Swiftkey. Det skriver både Microsoft og Swiftkey på deres hjemmesider.

Microsoft skulle angiveligt have betalt 250 millioner amerikanske dollars for Swiftkey eller hvad der svarer til omkring 1,7 milliarder danske kroner.

 - Rygterne om Surface Phone fortsætter

Swiftkey startede for 8 år siden med, at to venner havde troen på, at der var en nemmere og bedre måde at skrive på en smartphone på. Swiftkey er nu tilgængelig på mere end 100 forskellige sprog og downloadet mere end 300 millioner gange på iOS og Android.

Både iOS- og Android-brugere kan benytte Swiftkey blot ved at downloade applikationen og erstatte det oprindelige tastatur.

Swiftkey-tastaturet er blevet populært, da det forudsiger hvad dit næste ord i en besked skal være og derfor kan spare brugeren for en masse tasteri.

 - Microsoft sælger flere tablets end Apple

Swiftkey oplyser også, at de fortsat vil forblive tilgængelig for både Android og iOS, samt stadigvæk vil være gratis at benytte.

Mere til historien

Swiftkey er udviklet med ”Artificial Intelligence”-algoritmer, der gør det muligt for applikationen at analysere dine skrivemønstre og hele tiden blive bedre til at komme med de rigtige forslag til dig.

Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Microsoft udfaser Xbox Live Gold

Xbox har annonceret, at de udfaser Xbox Live Gold tjenesten og erstatter den med en ny tjeneste under Game Pass navnet.

(mere…)
Call of Duty vil fortsat blive udgivet til PlayStation

Bliver handlen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendt, så vil Call of Duty fortsat udkomme til PlayStation.

(mere…)
Xbox Series X – nu stiger prisen

Overvejer du at købe en Xbox Series X, så skal du slå til nu længe. En prisstigning på X Box og Gamepass er nemlig på vej.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram