Microsoft har købt Swiftkey

Et af de mest populære tredjepartstastaturer, Swiftkey, er netop blevet opkøbt af Microsoft for et svimlende beløb.

Microsoft har opkøbt Swiftkey

Microsoft har opkøbt Swiftkey

Der har været rygter, nu er det en realitet. Microsoft har købt selskabet, der står bag et af de mest benyttede tredjepartstastaturer Swiftkey. Det skriver både Microsoft og Swiftkey på deres hjemmesider.

Microsoft skulle angiveligt have betalt 250 millioner amerikanske dollars for Swiftkey eller hvad der svarer til omkring 1,7 milliarder danske kroner.

 - Rygterne om Surface Phone fortsætter

Swiftkey startede for 8 år siden med, at to venner havde troen på, at der var en nemmere og bedre måde at skrive på en smartphone på. Swiftkey er nu tilgængelig på mere end 100 forskellige sprog og downloadet mere end 300 millioner gange på iOS og Android.

Både iOS- og Android-brugere kan benytte Swiftkey blot ved at downloade applikationen og erstatte det oprindelige tastatur.

Swiftkey-tastaturet er blevet populært, da det forudsiger hvad dit næste ord i en besked skal være og derfor kan spare brugeren for en masse tasteri.

 - Microsoft sælger flere tablets end Apple

Swiftkey oplyser også, at de fortsat vil forblive tilgængelig for både Android og iOS, samt stadigvæk vil være gratis at benytte.

Mere til historien

Swiftkey er udviklet med ”Artificial Intelligence”-algoritmer, der gør det muligt for applikationen at analysere dine skrivemønstre og hele tiden blive bedre til at komme med de rigtige forslag til dig.

SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Windows 11 kigger langt efter brugerne

Efter mere end 1 år på markedet, så må Microsoft fortsat kigge langt efter brugerne til Windows 11. Det viser nye tal.

(mere…)
Her er Microsofts 3 nye Surface-produkter

OVERBLIK: Microsoft har løftet sløret for deres nye Surface produkter. Det er blevet tid til at hilse på den nye trio.

(mere…)
Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Netflix vælger Microsoft som partner til annoncebetalt streaming

Netflix er presset og nu skal Microsoft hjælpe mod faldende kundetal.

(mere…)
Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram