Microsoft har købt Swiftkey

0

Et af de mest populære tredjepartstastaturer, Swiftkey, er netop blevet opkøbt af Microsoft for et svimlende beløb.

Microsoft har opkøbt Swiftkey
Microsoft har opkøbt Swiftkey

Der har været rygter, nu er det en realitet. Microsoft har købt selskabet, der står bag et af de mest benyttede tredjepartstastaturer Swiftkey. Det skriver både Microsoft og Swiftkey på deres hjemmesider.

Microsoft skulle angiveligt have betalt 250 millioner amerikanske dollars for Swiftkey eller hvad der svarer til omkring 1,7 milliarder danske kroner.

 – Rygterne om Surface Phone fortsætter

Swiftkey startede for 8 år siden med, at to venner havde troen på, at der var en nemmere og bedre måde at skrive på en smartphone på. Swiftkey er nu tilgængelig på mere end 100 forskellige sprog og downloadet mere end 300 millioner gange på iOS og Android.

Både iOS- og Android-brugere kan benytte Swiftkey blot ved at downloade applikationen og erstatte det oprindelige tastatur.

Swiftkey-tastaturet er blevet populært, da det forudsiger hvad dit næste ord i en besked skal være og derfor kan spare brugeren for en masse tasteri.

 – Microsoft sælger flere tablets end Apple

Swiftkey oplyser også, at de fortsat vil forblive tilgængelig for både Android og iOS, samt stadigvæk vil være gratis at benytte.

Mere til historien

Swiftkey er udviklet med ”Artificial Intelligence”-algoritmer, der gør det muligt for applikationen at analysere dine skrivemønstre og hele tiden blive bedre til at komme med de rigtige forslag til dig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer