Apple klar med iOS 9.3 beta 3

Apple har nu udsendt tredje betaversion af iOS 9.3 til udviklere, og den følger snart til public betatestere. 9.3 åbner bl.a. for Wi-Fi Calling hos Verizon.

Screenshots fra iOS 9.3 beta 3 (KIlde: 9to5mac.com)

Screenshots fra iOS 9.3 beta 3 (KIlde: 9to5mac.com)

Apple frigav i går beta 3 af den kommende iOS 9.3 til udviklere, hvilket sker to uger efter de sendte beta 2 ud. iOS 9.3 blev frigivet i første version den 11. januar. Det skriver MacRumors.com.

Opdateringen udsendes som en over-the-air opdatering via Apple Developer Center.

iOS 9.3 byder på en række nye features, hvor særligt funktionen ”Night Shift” har fået en masse omtale. Det er en funktion der gør, at skærmen på iPad eller iPhone skifter over til en varmere farve. Funktionen slås til på samme måde som det kendes fra ”Forstyr ikke” og kan derfor også indstilles til at gøre det automatisk på et forudbestemt tidspunkt.

 – Det kan du glæde dig til i iOS 9.3

I iOS 9.3 beta 3 er nogle af de største nyheder, at der åbnes op for Wi-Fi Calling for Verizons kunder, samt der er en fejlrettelse til kunder hos T-Mobile.

Her er teleselskabernes planer for Wi-Fi Calling

Apple Watch, Apple TV og Mac får også opdatering

Apple TV (Foto: Apple)

Apple TV (Foto: Apple)

Foruden til iOS 9.3, så er der også nye betaversioner ude af softwareopdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac-computere.

Styresystemet til Apple Watch, WatchOS, er netop frigivet i tredje version også og den næste store software lyder versionsnummer WatchOS 2.2. Det er i øvrigt to måneder siden, at Apple frigav WatchOS 2.1 til offentligheden. Mens første betaversion af WatchOS 2.2 blev frigivet samtidig med iOS 9.3-beta – nemlig 11. januar. Det skriver MacRumors.com.

 – Apple Watch havde succes i 2015

Også Apple TV har fået en ny opdatering til de der betatester softwaren. Det skriver 9to5mac.com.

En af nyhederne med Apple tvOS 9.2 er, at du vil få mulighed for at organisere applikationer og kanaler i grupper ved at lave ”mapper” – præcis som du kender det fra iPad, iPhone og Mac.

Ligesom det også skulle blive muligt, at betjene Apple TV med stemmen. Det skriver The Verge.

TIP: Sådan ser du batteristatus på fjernbetjeningen til Apple TV

De der tester softwaren til Mac har også mulighed for, at installere tredje betaversion af den kommende OS X 10.11.4, som netop er frigivet. Det er ifølge MacRumors.com begrænset, hvad opdateringen byder på af nye funktioner og features – her skulle flest rettelser være for at optimere styresystemet.

Mere til historien

Skal man tro de mange rygter, så vil Apple afholde event tirsdag den 15. marts 2016, hvor de blandt andet vil afsløre den meget rygtede 4-tommer iPhone (iPhone 5SE).

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram