Denne uges mobilnyheder – uge 2

UGE 2: I denne uge blev Bibob og CBB Mobil ét mobilbrand, TDC melder sig klar med Voice Over Wi-Fi og nyhederne i iOS 9.3 er sluppet ud. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederI sidste uge var det uden sammenligning den nye danske mobiltelefon, ID1, der var den mest læste artikel, mens det i denne uge er noget andet dansk – nemlig den nye danske applikation ”Feast Kitchen”, der altså har fået mest opmærksomhed hos jer læsere.

Der er også sket noget på mobilmarkedet herhjemme, hvor Telenor har besluttet at lægge deres to lavpris-selskaber, Bibob og CBB Mobil, sammen. I fremtiden vil de begge være under brandet CBB Mobil. Ændringen skulle ikke have de store konsekvenser for kunderne, da SIM-kort og priser på abonnement forbliver som de er nu, der vil dog være lidt ændringer på blandt andet gebyrer og udenlandstelefoni.

 – Dyrere vs. billigere – prisforskellene hos Bibob og CBB Mobil

De fleste husker nok Kähler-vase sagen, hvor der var utrolig meget hype omkring den guldstribede (messing) jubilæums-udgave i sommeren 2014, men Kähler er mere end vaser og porcelæn. Det danske design-firma er nu også klar med deres bud på en trådløs højttaler.

Kähler på vej med trådløs højttaler

Ugen har også budt på nye rygter om den kommende 4-tommer iPhone, der altså angiveligt skal hedde iPhone 5e. Apple har endnu ikke meldt noget ud officielt med denne “4-tommer iPhone”, så det er altså endnu kun på rygteplan.

Helt officielt har Apple i den forgangne uge udsendt iOS 9.3 i beta til udviklere og public betatestere, hvilket afslører nogle af de ting, som vi kan glæde os til i den kommende softwareopdatering til iOS 9.3.

TDC meldte også ud i ugen, at de er klar med Voice Over Wi-Fi, hvilket bliver en stor nyhed ikke kun for TDC, men også de andre operatører i telebranchen.

Hitlisten over de 10 historier som du absolut ikke bør springe over, findes herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 2 2016

  1. Feast Kitchen giver en hjælpende hånd i køkkenet
  2. Det kan du glæde dig til i iOS 9.3
  3. TDC klar med voice over wi-fi
  4. Top 10: Årets mest solgte telefoner i 2015
  5. BiBob lukkes ned – bliver til CBB
  6. MobilePay har ikke succes i butikkerne
  7. Den lille 4-tommer iPhone skal hedde iPhone 5e
  8. Project Tango-smartphone klar fra Google og Lenovo
  9. Tjek disse 5 ting før du køber en brugt iPhone
  10. Allerede én million solgte Mate 8-enheder

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram