Denne uges mobilnyheder – uge 2

0

UGE 2: I denne uge blev Bibob og CBB Mobil ét mobilbrand, TDC melder sig klar med Voice Over Wi-Fi og nyhederne i iOS 9.3 er sluppet ud. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederI sidste uge var det uden sammenligning den nye danske mobiltelefon, ID1, der var den mest læste artikel, mens det i denne uge er noget andet dansk – nemlig den nye danske applikation ”Feast Kitchen”, der altså har fået mest opmærksomhed hos jer læsere.

Der er også sket noget på mobilmarkedet herhjemme, hvor Telenor har besluttet at lægge deres to lavpris-selskaber, Bibob og CBB Mobil, sammen. I fremtiden vil de begge være under brandet CBB Mobil. Ændringen skulle ikke have de store konsekvenser for kunderne, da SIM-kort og priser på abonnement forbliver som de er nu, der vil dog være lidt ændringer på blandt andet gebyrer og udenlandstelefoni.

 – Dyrere vs. billigere – prisforskellene hos Bibob og CBB Mobil

De fleste husker nok Kähler-vase sagen, hvor der var utrolig meget hype omkring den guldstribede (messing) jubilæums-udgave i sommeren 2014, men Kähler er mere end vaser og porcelæn. Det danske design-firma er nu også klar med deres bud på en trådløs højttaler.

Kähler på vej med trådløs højttaler

Ugen har også budt på nye rygter om den kommende 4-tommer iPhone, der altså angiveligt skal hedde iPhone 5e. Apple har endnu ikke meldt noget ud officielt med denne “4-tommer iPhone”, så det er altså endnu kun på rygteplan.

Helt officielt har Apple i den forgangne uge udsendt iOS 9.3 i beta til udviklere og public betatestere, hvilket afslører nogle af de ting, som vi kan glæde os til i den kommende softwareopdatering til iOS 9.3.

TDC meldte også ud i ugen, at de er klar med Voice Over Wi-Fi, hvilket bliver en stor nyhed ikke kun for TDC, men også de andre operatører i telebranchen.

Hitlisten over de 10 historier som du absolut ikke bør springe over, findes herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 2 2016

  1. Feast Kitchen giver en hjælpende hånd i køkkenet
  2. Det kan du glæde dig til i iOS 9.3
  3. TDC klar med voice over wi-fi
  4. Top 10: Årets mest solgte telefoner i 2015
  5. BiBob lukkes ned – bliver til CBB
  6. MobilePay har ikke succes i butikkerne
  7. Den lille 4-tommer iPhone skal hedde iPhone 5e
  8. Project Tango-smartphone klar fra Google og Lenovo
  9. Tjek disse 5 ting før du køber en brugt iPhone
  10. Allerede én million solgte Mate 8-enheder

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer