Google og Lenovo klar med første Project Tango-smartphone

0

CES: Lenovo har netop afsløret den absolut første smartphone med Project Tango-teknologien, der er blevet til i samarbejde med Google.

Lenovo og Google samarbejder om Project Tango
Lenovo og Google samarbejder om Project Tango

Lenovo, som vi i Danmark primært kender som PC-producent, har netop i nat dansk tid afsløret den første smartphone med Project Tango-teknologien, til CES-messen, som de har udviklet i samarbejde med Google. Det er ikke overraskende, at Google og Lenovo er sammen i dette jointventure. Google er nemlig medejer af Lenovo.

Den nye smartphone har en Qualcomm Snapdragon-processor og altså den teknologiske Project Tango platform fra Google, der benytter avanceret bevægelsesregistrering, dybdeopfattelse og arealgenkendelse til at skabe 3D-oplevelser på skærmen. Produktionen af smartphones er heller ikke ny for Lenovo, som uden for Danmarks grænser sælger ganske pænt af både smartphones og tablets.

 – Lenovo: Derfor kommer vores telefoner ikke til Danmark

Hardwaren og softwaren gør, at Project Tango kan registrere dine bevægelser indendørs (modsat GPS), opfange dybden af et rum og genkende steder, som du har været tidligere.

Lenovo og Google inviterer også udviklere til at hjælpe med udbygningen af Project Tango-applikationen. Denne Project Tango-teknologi gør, at man kan udvikle applikationer, som ikke tidligere har været muligt.

Udviklere kan indsende forslag frem til 15. februar 2016.

Den nye mobil kommer på udvalgte markeder til sommer. Der er endnu ingen informationer om dansk tilgængelighed og pris

Mere til historien

Du kan læse mere om Project Tango her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer