Google og Lenovo klar med første Project Tango-smartphone

CES: Lenovo har netop afsløret den absolut første smartphone med Project Tango-teknologien, der er blevet til i samarbejde med Google.

Lenovo og Google samarbejder om Project Tango

Lenovo og Google samarbejder om Project Tango

Lenovo, som vi i Danmark primært kender som PC-producent, har netop i nat dansk tid afsløret den første smartphone med Project Tango-teknologien, til CES-messen, som de har udviklet i samarbejde med Google. Det er ikke overraskende, at Google og Lenovo er sammen i dette jointventure. Google er nemlig medejer af Lenovo.

Den nye smartphone har en Qualcomm Snapdragon-processor og altså den teknologiske Project Tango platform fra Google, der benytter avanceret bevægelsesregistrering, dybdeopfattelse og arealgenkendelse til at skabe 3D-oplevelser på skærmen. Produktionen af smartphones er heller ikke ny for Lenovo, som uden for Danmarks grænser sælger ganske pænt af både smartphones og tablets.

 - Lenovo: Derfor kommer vores telefoner ikke til Danmark

Hardwaren og softwaren gør, at Project Tango kan registrere dine bevægelser indendørs (modsat GPS), opfange dybden af et rum og genkende steder, som du har været tidligere.

Lenovo og Google inviterer også udviklere til at hjælpe med udbygningen af Project Tango-applikationen. Denne Project Tango-teknologi gør, at man kan udvikle applikationer, som ikke tidligere har været muligt.

Udviklere kan indsende forslag frem til 15. februar 2016.

Den nye mobil kommer på udvalgte markeder til sommer. Der er endnu ingen informationer om dansk tilgængelighed og pris

Mere til historien

Du kan læse mere om Project Tango her.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram