Allerede én million solgte Mate 8-enheder

1

Huawei oplevede i 2015 kæmpe succes med mere end 100 millioner solgte enheder på verdensplan. 2016 er kommet godt fra start takket være Mate 8.

Huawei Mate 8
Huawei Mate 8

Huawei lancerede i slutningen af november Mate 8 til det kinesiske marked, mens vi i resten af verden først fik den nye topmodel lanceret i sidste uge til CES-messen i Las Vegas. Den nye topmodel skal være med til at sikre, at også 2016 bliver et år med gode salgstal for Huawei, som rundede mere end 100 millioner solgte smartphones sidste år.

Huawei Mate 8 – mød den nye topmodel her

Og salget af Mate 8 er kommet rigtig godt fra start i Kina, hvor der ved salgsstarten var mange forhandlere, som endte med at få udsolgt.

Siden lanceringen i Kina skulle der ifølge firmaets CEO Yu Chengdong være solgt mere end én million enheder af den nye smartphone fra Huawei. Det skriver GSMArena.com.

Salget er dog umiddelbart ikke mere end forventet, da He Gang, direktør for selskabets smartphone division, tidligere fortalte, ved lanceringen af Mate 8, at de planlagde at producere en million Mate 8-enheder om måneden.

Den nye topmodel fra Huawei ventes i handlen herhjemme i slutningen af første kvartal i år.

Du kan læse mere om pris og hvilken variant Mate 8 kommer i på det danske marked her.

Huawei Mate 8 – pris og tilgængelighed

Mere til historien

Ved CES-messen lancerede Huawei også deres Huawei Watch i en ny version, som særligt er henvendt til de kvindelige elektronik-interesserede købere.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer