Kähler på vej med trådløs højttaler

0

KORT NYT: De fleste danskere kender Kähler fra de klassiske vaser – dem med striberne, men Kähler er nu på vej med noget helt andet – en trådløs højttaler.

Kähler Futago højttaler
Kähler Futago højttaler

Kähler er formentlig bedst kendt for deres populære vaser, hvor særligt den guldstribede jubilæums-udgave i sommeren 2014 satte ”danskerne” på den anden ende.

 – Libratone Loop – design-rigtig lydoplevelse

Men Kähler er andet end kun vaser og diverse porcelænsting. Firmaet udvider nu også deres sortiment til at indeholde en trådløs højttaler. Det oplyser de på deres officielle Instagram-profil.

Kähler står dog ikke selv bag produktionen af højtaleren, men har udviklet den i samarbejde med højttalerproducenten System Audio.

Højtaleren hedder Futago og kunne på mange punkter godt minde ufatteligt meget om Libratone Zipp – den leder i hvert fald tankerne derhen med dens runde form, læderstrop, betjening på toppen og ”todelte” design. Materialerne er keramik, træ og læder.

 – TEST: Samsung SB330 – trådløs højttaler med kedelig lyd

Den nye højtaler kommer på markedet i løbet af marts måned og vil få en pris på omkring 1.900 kroner. Det er endnu uvist, hvor den nye højttaler fra Kähler vil blive forhandlet.

Mere til historien

Kähler har også produceret en masse andre varer end den meget populære jubilæumsvase, der lagde en række danske webshops ned, da den blev sat til salg. De har netop fremvist dette års nye farver, der blandt andet inkluderer en vase med perlemorsfarvet striber.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer