LG G5 lanceres muligvis iklædt metal til februar

0

LG gør sig klar til forårets smartphone felt, med deres kommende G5, som er rygtet til at være iklædt i metal.

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 21.45.05LG har budt på en del overraskelser i år. Først fik vi en læder version af LG G4, som bestemt også overraskede på kamerafronten. Dernæst fik vi LG V10, som er en ret så speciel enhed, med to skærme, to front kameraer og et manuel video mode.

Af overstående grunde er der derfor endnu mere grund til at glæde sig til LG G5, som skulle byde på en del spændende nyt, og være yderst konkurrencedygtig i hvad der ser ud til at blive et hedt forår på smartphone fronten. Hvor også blandt andet Samsung ventes, at komme med deres Galaxy S7 varianter.

Rygterne siger…

For det første, skulle den være lavet i metal, hvilket er hårdt tiltrængt af LG i følge nogle. Det ville ikke være en kæmpe overraskelse, eftersom LG V10 har stål på siderne, og at LG også har lanceret en metal enhed i andre regioner, kaldet LG Class.

Dernæst er det rygtet at G5 skulle få fingerscanner og iris-scanner, til at scanne ens pupiller, ligesom Windows Hello. LG V10 har allerede fingerscanner på bagsiden, så mon ikke vi ser en lignende på LG G5.

Andre specifikationer skulle være en 5,6″ QHD (2560 x 1440 pixels) skræm, en Snapdragon 820 processor, samt et kamera på 21 megapixels, som der er store forventninger til, oven på det brillante kamera der er at finde i LG G4.

Mere til historien

Samsung Galaxy S7 skulle også komme allerede først på året, og er også rygtet i en udgave med Snapdragon 820 CPU.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer