LG G5 lanceres muligvis iklædt metal til februar

LG gør sig klar til forårets smartphone felt, med deres kommende G5, som er rygtet til at være iklædt i metal.

Skærmbillede 2015-12-10 kl. 21.45.05LG har budt på en del overraskelser i år. Først fik vi en læder version af LG G4, som bestemt også overraskede på kamerafronten. Dernæst fik vi LG V10, som er en ret så speciel enhed, med to skærme, to front kameraer og et manuel video mode.

Af overstående grunde er der derfor endnu mere grund til at glæde sig til LG G5, som skulle byde på en del spændende nyt, og være yderst konkurrencedygtig i hvad der ser ud til at blive et hedt forår på smartphone fronten. Hvor også blandt andet Samsung ventes, at komme med deres Galaxy S7 varianter.

Rygterne siger...

For det første, skulle den være lavet i metal, hvilket er hårdt tiltrængt af LG i følge nogle. Det ville ikke være en kæmpe overraskelse, eftersom LG V10 har stål på siderne, og at LG også har lanceret en metal enhed i andre regioner, kaldet LG Class.

Dernæst er det rygtet at G5 skulle få fingerscanner og iris-scanner, til at scanne ens pupiller, ligesom Windows Hello. LG V10 har allerede fingerscanner på bagsiden, så mon ikke vi ser en lignende på LG G5.

Andre specifikationer skulle være en 5,6" QHD (2560 x 1440 pixels) skræm, en Snapdragon 820 processor, samt et kamera på 21 megapixels, som der er store forventninger til, oven på det brillante kamera der er at finde i LG G4.

Mere til historien

Samsung Galaxy S7 skulle også komme allerede først på året, og er også rygtet i en udgave med Snapdragon 820 CPU.

Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Forældres bekymring om barnets første mobil er muligvis overdrevet

Alder og mobil har ikke nødvendigvis sammenhæng med børns trivsel. Det handler om, hvad telefonen bliver brugt til, lyder det fra forsker.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram