LG på vej med lækker mellemklasse mobil

LG er ikke kendt for at benytte de mest ekslusive materialer i deres smartphones, lige bortset fra læder i G4, men det ser nu ud til at ændre sig.

LG har på deres Facebook side lagt et billede op, der teaser for “Something New”. Dette nye, vil være en telefon fra LG, som ser ud til at komme i et unibody metaldesign, hvilket nok er tiltrængt for nogle.

Enheden vil, ifølge en fransk leaker, hedde LG Class, og vil på trods af det lækre design, ligge sig i mellemklasse-niveauet.

Billede fra LG's Facebook side

Billede fra LG’s Facebook side

De rygtede specifikationer på enheden lyder:

– Android 5.1.1 Lollipop
– 5,7 tommer skærm med Full HD opløsning
– Qualcomm Snapdragon 615 processor
– 2 GB RAM
– 12 MP kamera, og 5 MP frontkamera
– 8 GB indbygget hukommelse

Ugler i mosen

At der kun vil være 8 GB indbygget hukommelse i enheden, duer ikke til det store mod udgangen af 2015, men forhåbentligt vil der være plads til SD-kort, som kunne være et lille plaster på såret.

Det er spændende at se, at både LG og HTC, ser ud til at komme med interessante bud på lækre enheder i mellemklasse-segmentet, hvor der klart er plads til konkurrencedygtige priser, i blandt de dyre high-end enheder fra Apple og Samsung, som hersker på markedet.

Men det er bekymrende, at det er en Snapdragon 615 SoC og ikke den splinternye 617, der er at finde i LG’s mobil, da den så ikke er lige så fremtidssikker, men det er rart at se, at LG vil træde ind med de lækre materialer, og dermed ikke vil blive valgt fra designmæssigt.

Dog er det også bekymrende for nogle, at det kan medføre en afslutning på den era med udskifteligt batteri som vi kender det, men nu må vi se hvordan LG griber det an.

Enheden vil i hvertfald se dagens lys den 21. september 2015.

Mere til historien

LG har flere nyheder i ærmet dette efterår, med event den 1. oktober 2015, hvor vi formentlig vil se en noget anderledes high-end telefon fra LG, og så selvfølgelig deres Nexus 5 (2015).

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram