LG på vej med lækker mellemklasse mobil

LG er ikke kendt for at benytte de mest ekslusive materialer i deres smartphones, lige bortset fra læder i G4, men det ser nu ud til at ændre sig.

LG har på deres Facebook side lagt et billede op, der teaser for "Something New". Dette nye, vil være en telefon fra LG, som ser ud til at komme i et unibody metaldesign, hvilket nok er tiltrængt for nogle.

Enheden vil, ifølge en fransk leaker, hedde LG Class, og vil på trods af det lækre design, ligge sig i mellemklasse-niveauet.

Billede fra LG's Facebook side

Billede fra LG's Facebook side

De rygtede specifikationer på enheden lyder:

- Android 5.1.1 Lollipop
- 5,7 tommer skærm med Full HD opløsning
- Qualcomm Snapdragon 615 processor
- 2 GB RAM
- 12 MP kamera, og 5 MP frontkamera
- 8 GB indbygget hukommelse

Ugler i mosen

At der kun vil være 8 GB indbygget hukommelse i enheden, duer ikke til det store mod udgangen af 2015, men forhåbentligt vil der være plads til SD-kort, som kunne være et lille plaster på såret.

Det er spændende at se, at både LG og HTC, ser ud til at komme med interessante bud på lækre enheder i mellemklasse-segmentet, hvor der klart er plads til konkurrencedygtige priser, i blandt de dyre high-end enheder fra Apple og Samsung, som hersker på markedet.

Men det er bekymrende, at det er en Snapdragon 615 SoC og ikke den splinternye 617, der er at finde i LG's mobil, da den så ikke er lige så fremtidssikker, men det er rart at se, at LG vil træde ind med de lækre materialer, og dermed ikke vil blive valgt fra designmæssigt.

Dog er det også bekymrende for nogle, at det kan medføre en afslutning på den era med udskifteligt batteri som vi kender det, men nu må vi se hvordan LG griber det an.

Enheden vil i hvertfald se dagens lys den 21. september 2015.

Mere til historien

LG har flere nyheder i ærmet dette efterår, med event den 1. oktober 2015, hvor vi formentlig vil se en noget anderledes high-end telefon fra LG, og så selvfølgelig deres Nexus 5 (2015).

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram