Apple iPad Air 3 vej – men uden 3D Touch

Skal man tro den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med iPad Air 3 i løbet af første halvår 2016, men den kommer ikke med 3D Touch.

iPad Air 2

iPad Air 2 (Foto: Apple)

Analytikeren Ming-Chi Kuo har haft ret i mange af hans forudsigelser, og er nok en af de mest præcise analytikere, når det kommer til at forudsige noget om Apples fremtidsplaner.

Og nu er han atter ude med nyt, da han fortæller Apple er klar med iPad Air 3 i løbet af det første halve år i 2016. Dermed kan der altså være tale om et større event til næste år, hvor vi måske både får Apple Watch 2, den rygtede 4-tommer iPhone 6C og altså iPad Air 3. Det skriver GSMArena.com.

 – Test: iPad Air 2 – en opgradering værd?

Apple sendte deres første iPad Air-model på markedet i foråret 2013 og iPad Air i foråret 2014. Dermed blev 2015 altså sprunget over i forhold til lanceringen af iPad Air udgivelser.

I efteråret var Apple dog klar med en ny iPad-model – nemlig iPad Pro, der henvender sig til erhvervslivet samt en ny iPad Mini model.

Kuo fortæller også, at han ikke tror iPad Air 3 vil komme med 3D Touch funktionen, som Apple introducerede med iPhone 6S og iPhone 6S Plus, der ellers betegnes som en af de fremtidige funktioner for Apple. Men funktionen forbliver altså, ifølge analytikeren, eksklusiv for iPhone-modellerne noget tid endnu.

 – Test: iPad Pro – en stor som ikke er voksen

Apple har endnu ikke selv meldt noget ud omkring lanceringen af en ny iPad Air model og ej heller om et kommende event i foråret 2016.

MereMobil.dk holder øje med rygtebørsen, samt om Apple melder noget officielt ud.

Mere til historien

Apple sendte i efteråret 2015 iPad Pro på markedet, der er den første iPad med ”kæmpe-skærm” på hele 12,9 tommer, hvilket dog er småt i forhold til den kommende Galaxy View fra Samsung, hvor skærmen er på hele 18,4 tommer.

Læs også:
Samsungs kæmpetablet er forsinket

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram