Apple iPad Air 3 vej – men uden 3D Touch

0

Skal man tro den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med iPad Air 3 i løbet af første halvår 2016, men den kommer ikke med 3D Touch.

iPad Air 2
iPad Air 2 (Foto: Apple)

Analytikeren Ming-Chi Kuo har haft ret i mange af hans forudsigelser, og er nok en af de mest præcise analytikere, når det kommer til at forudsige noget om Apples fremtidsplaner.

Og nu er han atter ude med nyt, da han fortæller Apple er klar med iPad Air 3 i løbet af det første halve år i 2016. Dermed kan der altså være tale om et større event til næste år, hvor vi måske både får Apple Watch 2, den rygtede 4-tommer iPhone 6C og altså iPad Air 3. Det skriver GSMArena.com.

 – Test: iPad Air 2 – en opgradering værd?

Apple sendte deres første iPad Air-model på markedet i foråret 2013 og iPad Air i foråret 2014. Dermed blev 2015 altså sprunget over i forhold til lanceringen af iPad Air udgivelser.

I efteråret var Apple dog klar med en ny iPad-model – nemlig iPad Pro, der henvender sig til erhvervslivet samt en ny iPad Mini model.

Kuo fortæller også, at han ikke tror iPad Air 3 vil komme med 3D Touch funktionen, som Apple introducerede med iPhone 6S og iPhone 6S Plus, der ellers betegnes som en af de fremtidige funktioner for Apple. Men funktionen forbliver altså, ifølge analytikeren, eksklusiv for iPhone-modellerne noget tid endnu.

 – Test: iPad Pro – en stor som ikke er voksen

Apple har endnu ikke selv meldt noget ud omkring lanceringen af en ny iPad Air model og ej heller om et kommende event i foråret 2016.

MereMobil.dk holder øje med rygtebørsen, samt om Apple melder noget officielt ud.

Mere til historien

Apple sendte i efteråret 2015 iPad Pro på markedet, der er den første iPad med ”kæmpe-skærm” på hele 12,9 tommer, hvilket dog er småt i forhold til den kommende Galaxy View fra Samsung, hvor skærmen er på hele 18,4 tommer.

Læs også:
Samsungs kæmpetablet er forsinket

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer