Loginbøvl på Apple TV løses af Facebook

0

Det kan være omstændigt at logge ind i de forskellige applikationer på Apple TV, men det løses måske nu af Facebook.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Det nye Apple TV har været på butikshylderne i få uger efterhånden, og Facebook har i den henseende givet applikationsudviklere til Apples tvOS muligheden for at integrere Facebook-services i deres TV-applikationer. Facebook har nemlig lanceret et Software Development Kit (SDK). Det skriver DR.dk.

Udviklerne kan i første omgang integrere muligheden for Facebook Login, deleknappen og Facebook Analytics i deres applikationer.

 – Her er det nye Apple TV

Og Facebook Login kan måske være med til at løse et af de største problemer, der har været med den nye tv-boks fra Apple, da det nemlig kan være besværligt at logge ind på sine forskellige konti. Årsagen er, at man skal benytte den medfølgende fjernbetjening og indtaste brugernavn og kodeord via denne – og altså på en måde der næsten får en tilbage til dagene med Commodore 64-tiden, hvor man skal vælge bogstav for bogstav.

 – Nu er det nye Apple TV klar til danskerne

Men hvis en applikation så har integreret Facebook-login, så kan man i stedet tage sin smartphone og gå til Facebook.com/device og indtaste den kode, der vises på TV-skærmen og derefter er man logget ind – hurtigt og nemt.

Det er dog ikke et ”must” at have en Facebook profil for at kunne benytte Apple TV.

Mere til historien

Facebook Analytics gør applikation-udviklerne kan se detaljeret information om, hvordan platformen benyttes af brugerne, samt indsamle demografiske data. Og deleknappen gør, at brugeren kan dele indhold fra applikationerne på Apple TV på Facebook – præcis som det kendes fra andre ting, der har en deleknap.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer