Nu er det nye Apple TV klar til danskerne

1

Apple har nu gjort det nye Apple TV tilgængeligt til danskerne. Du kan se de danske priser her.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Fjerde generation af Apples lille tv-boks, Apple TV, der blev præsenteret i september sammen med blandt andet de to nye iPhone 6S-modeller er nu blevet tilgængelig for de danske forbrugere.

 – Her er det nye Apple TV

Denne fjerde generation af Apple TV byder på en stor opgradering af både hardware og software. Fysisk er der fortsat tale om en lille kvadratisk boks, der kan tilsluttes fjernsynet og streame indhold fra blandt andet ViaPlay og Netflix – præcis som det kendes fra de tidligere generationer.

Men en af de nye ting er, at Apple TV nu også får sin egen App Store, hvor du blandt andet kan købe spil m.v., så Apple TV nu kan bruges som blandt andet en spil-konsol.

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Det er desuden muligt, at styre Apple TV ved at indtale nogle stemmekommandoer til Siri via fjernbetjeningens indbyggede mikrofon. Fjernbetjeningen har en touch-følsom flade, hvilket gør det muligt at scrolle mellem programmer, apps og menuer.

 – Chromecast hitter i Danmark – presser Apple TV

Tidligere har Apple TV været et forholdsvis billigt stykke elektronik, men i takt med der med den nye fjerde generation er kommet mange flere muligheder har det også betydet, at prisen er blevet et hak højere end hvad den forgående generation har kostet.

Du kan bestille dit Apple TV på Apple’s Online Store. Prisen er henholdsvis 1.399 kroner for modellen med 32 GB hukommelse og 1.799 kroner for modellen med 64 GB hukommelse.

Tredje generation af Apple TV udgår ikke af Apples sortiment og kan købes for 599 kroner.

Du kan også købe forskelligt tilbehør til Apple TV, som eksempelvis en trådløs Nimbus-spilcontroller fra SteelSeries for 429 kroner.

Mere til historien

Google’s Apple TV konkurrent Chromecast er også netop blevet tilgængeligt i en ny og opdateret model. Du kan læse mere om Chromecast 2.0 og Chromecast Audio her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer