Næste generation iPhone får måske Intel chips

Intel skal måske producere noget af indmaden i til næste generations iPhone.

IntelProcessoren i de nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus modeller har fået mere omtale end Apple formentlig havde tænkt den ville. Til at producere processoren har Apple valgt både TSMC og Samsung. Der er intet unormalt i, at flere producerer samme enhed.

 - Undersøg hvilken processor din iPhone 6S har

Men grunden til de mange skriverier om denne processor er, at der var påstande om en kæmpe forskel på batteritiden afhængig af hvem, som havde produceret den Apple designede A9-processor. Kritikken lød på, at den Samsung producerede A9-processor gav omkring 20 procent mindre batteritid. Dette har Apple selv samt en anden test efterfølgende afvist er tilfældet.

Nu går rygterne så på, at en delegation på 1.000 medarbejdere hos Intel er ved at arbejde en del af de næste iPhone chipset, som skulle være til den næste iPhone generation. Teorierne går nu på, at der formentlig vil være en 7360 LTE modemchip i iPhone 7 og til andre markeder måske en Qualcomm 9X45 LTE chip.

Intel 7360 LTE skulle angiveligt stamme fra det tyskbaserede firma Infineon Technologies. Faktisk var det dette firma som op til 2011 leveres 3G-model til iPhones. Derfor mener rygterne, at dette kan være et naturligt link til et yderligere samarbejde, skriver GSMarena.com. Andre mener Infineon også er i spil til at producere et helt nyt processor- og chipset til Apple.

- Web-TV: Mindre kø-interesse for nye iPhones

Mere til historien

Det er naturligvis på ingen måde sikkert at rygterne holder vand, men det er meget almindeligt, at rygter om den næste iPhone starter kort efter lanceringen af en aktuelt ny model.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram