Næste generation iPhone får måske Intel chips

Intel skal måske producere noget af indmaden i til næste generations iPhone.

IntelProcessoren i de nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus modeller har fået mere omtale end Apple formentlig havde tænkt den ville. Til at producere processoren har Apple valgt både TSMC og Samsung. Der er intet unormalt i, at flere producerer samme enhed.

 – Undersøg hvilken processor din iPhone 6S har

Men grunden til de mange skriverier om denne processor er, at der var påstande om en kæmpe forskel på batteritiden afhængig af hvem, som havde produceret den Apple designede A9-processor. Kritikken lød på, at den Samsung producerede A9-processor gav omkring 20 procent mindre batteritid. Dette har Apple selv samt en anden test efterfølgende afvist er tilfældet.

Nu går rygterne så på, at en delegation på 1.000 medarbejdere hos Intel er ved at arbejde en del af de næste iPhone chipset, som skulle være til den næste iPhone generation. Teorierne går nu på, at der formentlig vil være en 7360 LTE modemchip i iPhone 7 og til andre markeder måske en Qualcomm 9X45 LTE chip.

Intel 7360 LTE skulle angiveligt stamme fra det tyskbaserede firma Infineon Technologies. Faktisk var det dette firma som op til 2011 leveres 3G-model til iPhones. Derfor mener rygterne, at dette kan være et naturligt link til et yderligere samarbejde, skriver GSMarena.com. Andre mener Infineon også er i spil til at producere et helt nyt processor- og chipset til Apple.

Web-TV: Mindre kø-interesse for nye iPhones

Mere til historien

Det er naturligvis på ingen måde sikkert at rygterne holder vand, men det er meget almindeligt, at rygter om den næste iPhone starter kort efter lanceringen af en aktuelt ny model.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram