Danskerne fortsat vilde med iPhones

Forsalget af iPhones startede ved midnatstid i Danmark, og danskerne er fortsat vilde med Apples telefoner.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Flere teleselskaber startede i dag forsalget af de nye iPhone 6S-modeller – endda allerede ved midnatstid og danskerne er fortsat meget interesserede i iPhones.

Analytikere har været ude og mene, at den nye farvevariant, Rosegold, stod for cirka 40 procent af salget på de første markeder, hvor telefonen kom til salg den 25. september.

I Danmark er det indtil videre farven Space Grey, som er den mest populære. Helt præcist har flest indtil videre forudbestilt telefonen i Space Grey med 64 GB hukommelse.

– ”Salget i nat forløb rigtig godt. Vi har haft op mod 10.000 i kø til vores webshop, og køen blev afviklet klokken lidt i tre i nat. I år har vi implementeret en løsning, som er optimeret til at håndtere store mængder trafik mod webshoppen, og selvom der var massiv interesse for de nye iPhones – og dermed også lidt ventetid for kunderne – oplevede vi ikke nedbrud. Den mest solgte model lige nu er iPhone 6s med 64 GB i farven Space Grey,” sådan lyder meldingen fra David Engstrøm, pressechef i Telia.

 – Teleselskaberne offentliggør nu iPhone 6S-priser

Også 3 kan oplyse, at det er 64 GB versionen i farven Space Grey, der er den flest ønsker. Den er efterfulgt af den nye farvevariant Rosegold.

Ligesom flere af de øvrige teleselskaber, så startede 3 også salget på deres webshop lige efter midnat og der var også pres på. I forhold til en normal dag, så oplevede 3 en tidobling i antallet af besøgende.

Om salget gør, at iPhone 6S også bliver den mest populære telefon i Danmark i næste måned er endnu uvist, men Apple kom ud med et rekordsalg den første weekend telefonen var tilgængelig på de første markeder.

 – iPhone 6S og iPhone 6S Plus slår salgsrekorder

Den officielle salgsstart på iPhone 6S og iPhone 6S Plus er fredag den 9. oktober 2015.

 – Danske priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Flere butikker holder midnatsåbent når den officielle salgsstart starter.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Hele iPhone 16-serien får måske Action Knap

RYGTE: Det ventes at den almindelige iPhone 16 og iPhone 16 Plus får Action Knap, og derved udgår den gamle mute-knap.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram