Danskerne fortsat vilde med iPhones

0

Forsalget af iPhones startede ved midnatstid i Danmark, og danskerne er fortsat vilde med Apples telefoner.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)
Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Flere teleselskaber startede i dag forsalget af de nye iPhone 6S-modeller – endda allerede ved midnatstid og danskerne er fortsat meget interesserede i iPhones.

Analytikere har været ude og mene, at den nye farvevariant, Rosegold, stod for cirka 40 procent af salget på de første markeder, hvor telefonen kom til salg den 25. september.

I Danmark er det indtil videre farven Space Grey, som er den mest populære. Helt præcist har flest indtil videre forudbestilt telefonen i Space Grey med 64 GB hukommelse.

– ”Salget i nat forløb rigtig godt. Vi har haft op mod 10.000 i kø til vores webshop, og køen blev afviklet klokken lidt i tre i nat. I år har vi implementeret en løsning, som er optimeret til at håndtere store mængder trafik mod webshoppen, og selvom der var massiv interesse for de nye iPhones – og dermed også lidt ventetid for kunderne – oplevede vi ikke nedbrud. Den mest solgte model lige nu er iPhone 6s med 64 GB i farven Space Grey,” sådan lyder meldingen fra David Engstrøm, pressechef i Telia.

 – Teleselskaberne offentliggør nu iPhone 6S-priser

Også 3 kan oplyse, at det er 64 GB versionen i farven Space Grey, der er den flest ønsker. Den er efterfulgt af den nye farvevariant Rosegold.

Ligesom flere af de øvrige teleselskaber, så startede 3 også salget på deres webshop lige efter midnat og der var også pres på. I forhold til en normal dag, så oplevede 3 en tidobling i antallet af besøgende.

Om salget gør, at iPhone 6S også bliver den mest populære telefon i Danmark i næste måned er endnu uvist, men Apple kom ud med et rekordsalg den første weekend telefonen var tilgængelig på de første markeder.

 – iPhone 6S og iPhone 6S Plus slår salgsrekorder

Den officielle salgsstart på iPhone 6S og iPhone 6S Plus er fredag den 9. oktober 2015.

 – Danske priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Flere butikker holder midnatsåbent når den officielle salgsstart starter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer