Telia klar med midnatsåbent ved iPhone 6S-salgsstart

1

Apple annoncerede i går den danske salgsstart for de to nye iPhone 6S-modeller og traditionen tro kan du købe den til midnatsåbent i Telia.

iPhone 6S og Apple Watch
iPhone 6S og Apple Watch

Når den officielle salgsstart af iPhone 6S og iPhone 6S Plus rammer Danmark fredag den 9. oktober vil det traditionen tro være muligt, at købe dit eksemplar hos Telia, der har midnatsåbent i udvalgte butikker.

 – iPhone 6S og iPhone 6S Plus lander i Danmark 9. oktober

Det er i Telia’s flagskibsbutik på Strøget i København, Vestergade (gågaden) i Odense, Søndergade i Århus, Lyngby Storcenter, Østergade i Kolding og Bredgade i Herning, at man har mulighed for, at være blandt de allerførste til at sikre sig et eksemplar af en af de nye modeller når salget starter lige efter midnat natten mellem torsdag den 8. oktober og fredag den 9. oktober.

Vanen tro vil der være en masse konkurrencer og snacks til de fremmødte ved førnævnte butikker. Tidligere har der i København også været forskellige kunstnere blandt andet Wafande og optræde på Strøget. Om der også vil være sådanne events i år er endnu uvist.

Telia åbner også for pre-sale på Telias webshop fra fredag den 2. oktober 2015 klokken 00.01 – ligesom også er tilfældet hos teleselskabet 3.

 – 3: Forudbestil din iPhone 6S på fredag

Hverken Telia, 3 eller nogen af de øvrige teleselskaber har endnu meldt deres iPhone-priser ud endnu – men de officielle priser fra Apple blev meldt ud i går samtidig med lanceringsdagen.

 – De danske priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

I de nye iPhone 6S-modeller er der blandt andet de nye funktioner Live Photos og 3D Touch. Vi har set nærmere på hvordan 3D Touch virker på iPhone 6S.

Læs også:

iPhone væltede endnu engang byen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer