Telia klar med midnatsåbent ved iPhone 6S-salgsstart

Apple annoncerede i går den danske salgsstart for de to nye iPhone 6S-modeller og traditionen tro kan du købe den til midnatsåbent i Telia.

iPhone 6S og Apple Watch

iPhone 6S og Apple Watch

Når den officielle salgsstart af iPhone 6S og iPhone 6S Plus rammer Danmark fredag den 9. oktober vil det traditionen tro være muligt, at købe dit eksemplar hos Telia, der har midnatsåbent i udvalgte butikker.

 – iPhone 6S og iPhone 6S Plus lander i Danmark 9. oktober

Det er i Telia’s flagskibsbutik på Strøget i København, Vestergade (gågaden) i Odense, Søndergade i Århus, Lyngby Storcenter, Østergade i Kolding og Bredgade i Herning, at man har mulighed for, at være blandt de allerførste til at sikre sig et eksemplar af en af de nye modeller når salget starter lige efter midnat natten mellem torsdag den 8. oktober og fredag den 9. oktober.

Vanen tro vil der være en masse konkurrencer og snacks til de fremmødte ved førnævnte butikker. Tidligere har der i København også været forskellige kunstnere blandt andet Wafande og optræde på Strøget. Om der også vil være sådanne events i år er endnu uvist.

Telia åbner også for pre-sale på Telias webshop fra fredag den 2. oktober 2015 klokken 00.01 – ligesom også er tilfældet hos teleselskabet 3.

 – 3: Forudbestil din iPhone 6S på fredag

Hverken Telia, 3 eller nogen af de øvrige teleselskaber har endnu meldt deres iPhone-priser ud endnu – men de officielle priser fra Apple blev meldt ud i går samtidig med lanceringsdagen.

 – De danske priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

I de nye iPhone 6S-modeller er der blandt andet de nye funktioner Live Photos og 3D Touch. Vi har set nærmere på hvordan 3D Touch virker på iPhone 6S.

Læs også:

iPhone væltede endnu engang byen

OnePlus 12 kan købes – hvad med Galaxy S24+

Nu er OnePlus 12 i handlen. Skal du købe OnePlus eller overveje Samsung Galaxy S24+?

(mere…)
Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
Samsungs nye foldbare er klar i butikkerne

Er du interesseret i en af de nye foldbare smartphones fra Samsung eller deres nyeste Galaxy Watch 6-serie eller Galaxy Tab S9-serie – så er de i butikkerne nu.

(mere…)
Sony Xperia 1 V er endelig klar i butikkerne

Sony har i en periode kørt forsalg på den nye topmodel, Xperia 1 V, men har du ikke gjort brug af dette, så kan du nu få den i butikkerne.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram