Vi udlodder én OnePlus 2 invitation

Du har nu chancen for at vinde én invitation til at købe en OnePlus 2 – læs her hvordan.

Vi har fået fat i én enkelt OnePlus 2 invitation der udløber mandag den 21/9-2015. Frem til fredag den 18/9-2015 klokken 21:00, har du chancen for at få fingrene i den eftertragtede OnePlus 2.

OnePlus 2 invitationer

OnePlus 2 invitationer

For at få fingrene i en OnePlus 2 skal du besøge MereMobil.dk på Facebook og ”Syntes godt om” vores side, herefter skal du i kommentarfeltet til dette opslag på Facebook, fortælle hvad der er den/de fedeste features i OnePlus 2.

– OnePlus 2 test – en konge i mellemklassen er født

Her på MereMobil.dk er det blot to uger siden at vi frigav Danmark største anmeldelse af den efterspurgte og anmelderroste OnePlus 2.

Men siden dens lancering tilbage i august måned, har det ikke været nemt at få fingrene i en invitation til OnePlus 2. Trods store og lovende udtalelser omkring udrulningen af et forbedret og langt mere effektivt invitationssystem, er OnePlus mildt sagt stagneret.

– Web-TV: OnePlus 2 – unbox og vores første indtryk

I dagene efter lanceringen nåede antallet af personer i kø til en invitation op på hele fire millioner! OnePlus er dog begyndt at øge udrulningen af invitationer og få heldige danske brugere kan bekræfte de er begyndt at modtage deres invitation.

Trods et invitationssystem der langsomt er ved at komme i omdrejninger, står der stadig mere end 5,4 millioner i kø, alt i mens OnePlus for nyligt kom med deres officielle undskyldning for forsinkelserne.

– Første OnePlus 2 opdatering rulles ud i Danmark

De lange udsigter til en OnePlus 2 har i mellemtiden øget succeschancerne for konkurrenten Honor 7, som vi netop også har anmeldt med rosende ord her på siden.

Mere til historien

Det er altså lige nu og her chancen er til stede – gå ind på Facebook, find MereMobil.dk og syntes godt om vores side, samt smid en kommentar til vores opslag om konkurrencen. Så har du chancen for at få fingrene i et eksemplar af OnePlus 2.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram