Første OnePlus 2 opdatering rulles ud i Danmark

Den første opdatering til anmelderroste OnePlus 2, sendes netop nu ud til danske enheder – sikkerhed og batteriet er i fokus.

Gode nyheder til de aller første og mest heldige OnePlus 2 ejere. En opdatering der skal rette de første børnesygdomme, er netop nu på vej til danske forbrugere.

OnePlus 2

OnePlus 2 (Foto: MereMobil.dk)

Helt konkret er der tale om seks specifikke punkter, som OnePlus har adresseret i denne opdatering der kun fylder 40 MB. Det tager derfor ikke mange minutter at hente og gennemføre opdateringen til OxygenOS 2.0.1.

Det første og vigtigste punkt på listen er en sikkerhedsbrist i Android kaldet ”Stagefright”, der tidligere på måneden er blevet højt diskuteret på diverse fora. Fejlen er først blevet rettet af Google, og nu begynder de enkelte producenter også at rette problemet på deres produkter.

Derudover adresserer OnePlus også problemer med ”pinch-to-zoom” i Google Photos applikationen, kamera-layout, import og eksport af SIM-kort kontakter og beskeder, samt yderligere understøttelse af APN.

Batteriproblemer har delt vandende

Batteriet i OnePlus 2 er på 3.300 mAh, et gigantisk batteri, der ifølge OnePlus nemt burde give en hel dags batteritid til den gennemsnitlige forbruger.

Men blandt de mange anmeldelser, der allerede er dukket op af produktet, har meningerne været delte. Nogle har oplevet yderst positive batteritider, mens andre knapt har kunne kæmpe sig gennem en arbejdsdag, før batteriet er gået kold.

Her hos MereMobil.dk har vi ikke været overvældet af batteritiden. Vi har kunne komme igennem en arbejdsdag, men det har ikke været med et overskud, tilsvarende den store kapacitet som batteriet burde have givet.

Måske denne opdatering kan rette op på problemet, for ifølge oversigten af rettelser til opdateringen, så har OnePlus også haft fokus på problemet.

Vi krydser fingre.

Web-TV: Første indtryk af OnePlus 2

Mere til historien

OnePlus 2 har indtil videre modtaget overvejende positive anmeldelser. Hos MereMobil.dk er vi i gang med at runde vores testperiode af. Vi forventer derfor inden ugen er omme, at kunne præsentere jer for en stor og dybdegående test.

Android 13 er klar til Pixel-telefoner

Google oplyser, at de nu har startet udrulningen af Android 13 til Pixel-telefonerne. Læs mere om Android 13 her.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram