Rejseplanen understøtter nu Apple Watch

0

Har du iPhone og Apple Watch, så kan du nu få eksempelvis ændringer af rejsen direkte på dit Apple Watch, da Rejseplanen nu understøtter uret.

Screenshots fra Rejseplanen til Apple Watch
Screenshots fra Rejseplanen til Apple Watch

Apple Watch sælges officielt i Danmark på fredag hos blandt andet Elgiganten og Humac, men allerede nu er det meldt ud fra flere applikationsudviklere, at de er klar til at støtte Apple Watch.

 – Elgiganten klar med Apple Watch salgsstart

Danske Bank har tidligere meldt ud, at deres MobilePay understøtter Apple Watch og nu er Rejseplanen også ude at sige de er klar til den nye platform.

 – MobilePay klar til Apple Watch – Android Wear afventer

Rejseplanen skriver i en pressemeddelelse, at de har været klar til den nye platform siden en såkaldt ”silent launch” i juni og brugere har allerede taget positivt imod funktionen.

Du hvis du har et Apple Watch kan du gemme din rejse direkte på uret, samt se stoppesteder og afgange i nærheden. Det er også muligt at få beskeder om ændringer på rejsen direkte på uret, hvis man har abonneret på ændringer på sin specifikke afgang. Hvis du har gemt din hjemmeadresse i applikationen, så kan uret også med et enkelt tast vise turen hjem med bus, tog eller metro.

– ”Vi viser hver måned mere end 10 mio. rejser til danskerne alene via vores iPhone app. Vi kigger hele tiden på, hvordan man nemt og enkelt giver information om rejser med kollektiv trafik. Her er Apples ur pt. det bedste bud på smartwatch-fronten, og her giver info om rejser og navigation virkelig mening,” siger Birgitte Woolridge, Product Manager, Rejseplanen A/S.

Endnu ikke på Android

Screenshots fra Rejseplanen til Apple Watch
Screenshots fra Rejseplanen til Apple Watch

Selvom Rejseplanens applikationen er downloadet mere end to millioner gange på iPhone, Android, iPad og Windows Phone, så har de ikke valgt at støtte smartwatches på Android-platformen. Grunden til dette er angiveligt, at der er 3 gange så mange iOS-brugere, som Android-brugere af Rejseplanen.

 – ”Vi har valgt Apple Watch først, fordi vi har 3 gange så mange brugere på Apples platforme som på Android. Vi kan også se omkring os, at dem, vi sammenligner os med – bankerne, rejseplaner i udlandet, tripadvisor etc., har bevæget sig først mod Apple Watch, herefter mod Android Wear,” siger Birgitte Woolridge til MereMobil.dk.

Birgitte Woolridge fortæller også, at de har planer om at kigge på Android Wear i 2016. Og forventer endnu mere af Android Wear nu, hvor det også er muligt at benytte Android Wear-enheder med iOS-platformen.

Mere til historien

Visningen af rejser på Apple Watch virker kun, når du har den seneste version af Rejseplanens applikation installeret på din iPhone, samt denne skal åbnes på telefonen før applikationen også virker på uret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer