Android Wear nu kompatibelt med iPhone

iPhone-brugere kan nu bruge smartwatches med Android Wear, oplyses det på den officielle Android blog.

Smartwatches har, indtil Apple Watch blev lanceret, kun været for Android-brugere, men udvalget af de såkaldte wearables er for iPhone-brugere nu steget markant.

Android Wear enheder er nemlig blevet kompatible med iPhones. Det meddeler David Singleton, Director of Engineering ved Android Wear på den officielle Android blog.

Android Wear til iOS er i gang med at blive rullet ud og tilgængeligt til nyere iPhones. Android Wear er tilgængeligt til iPhone 5, 5C, 5S, 6 og 6 Plus med iOS 8.2 og nyere software.

Du kan blandt andet få Android Wear til iOS til din LG Watch Urbane, men også produkter fra Huawei, Asus og Motorola understøtter nu iOS.

Du finder Android Wear-applikationen i iTunes og den er gratis at downloade.

Screenshots af Android Wear til iOS

Mere til historien

Der er desuden netop kommet en opdatering til Android Wear, som giver WiFi-forbindelse til LG G Watch R, samt en interaktiv urskive, oversættelsesfunktion og fire-dages vejrudsigt. Opdateringen er også tilgængelig til andre Android Wear enheder.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Xplora klar med nyt smartwatch til børn

Smartwatches til børn er et bud på ”den første mobil” før de får en rigtig smartphone. Læs her om Xplora XG03, hvor du kan følge barnet via GPS.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram