Elgiganten klar med Apple Watch på fredag

Den første forhandler, Elgiganten, har meldt ud, at de fra på fredag starter officielt salg af Apple Watch.

Apple Watch i Danmark

Apple Watch kan købes 25/9 2015 i Danmark

Det længe ventede smartwatch, Apple Watch, har officiel salgsstart i Danmark på fredag. Apple har ikke haft kommunikeret ud hvilke forhandlere, som ville få produkterne i sortiment, men det har været forventet at i hvert fald Apple Premium Reseller butikkerne ville være på listen, som i Danmark dækker Humac-kæden.

 – Brugerne tilfredse med Apple Watch

Men Humac bliver ikke det eneste sted, hvor du kan købe et eksemplar af Apple Watch på fredag. Elgiganten er nemlig også klar med det populære smartwatch fra salgsstarten.

– “Vi er glade for at annoncere Apple Watch på Elgiganten.dk fra fredag den 25. september. Der vil også være mulighed for at afhente Apple Watch i de fysiske butikker via collect@store, så hurtigt de kan blive leveret ud til de pågældende butikker,” det fortæller Michael West, salgschef i Elgiganten, til MereMobil.dk.

Du vil også kunne se Apple Watch udstillet i dit lokale Elgiganten varehus inden for nogle få uger.

 – Sådan har anmelderne vurderet Apple Watch

Der er store forventninger til salget af Apple Watch, hos den største Apple forhandler i Danmark. Michael West fortæller til MereMobil.dk, at han forventer det vil blive et af de helt store julegavehit i år.

Det er varianterne Apple Watch Sport og Apple Watch, der vil være til salg på Elgiganten.dk fra på fredag.

Wupti.com har også Apple Watch i sortimentet, men dette har ikke været et officielt salg.

 – Ingen service af Apple Watch i Danmark

MereMobil.dk gætter desuden på, at Elgiganten inden for nogle få uger også vil få Apple Watch til salg i de fysiske butikker. Dette har vi dog ikke kunne få bekræftet.

Mere til historien

Apple har mandag frigivet den nyeste software version til Apple Watch, WatchOS 2, der ellers skulle være frigivet samtidig med iOS 9, men altså blev forsinket nogle dage.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram