Elgiganten klar med Apple Watch på fredag

1

Den første forhandler, Elgiganten, har meldt ud, at de fra på fredag starter officielt salg af Apple Watch.

Apple Watch i Danmark
Apple Watch kan købes 25/9 2015 i Danmark

Det længe ventede smartwatch, Apple Watch, har officiel salgsstart i Danmark på fredag. Apple har ikke haft kommunikeret ud hvilke forhandlere, som ville få produkterne i sortiment, men det har været forventet at i hvert fald Apple Premium Reseller butikkerne ville være på listen, som i Danmark dækker Humac-kæden.

 – Brugerne tilfredse med Apple Watch

Men Humac bliver ikke det eneste sted, hvor du kan købe et eksemplar af Apple Watch på fredag. Elgiganten er nemlig også klar med det populære smartwatch fra salgsstarten.

– “Vi er glade for at annoncere Apple Watch på Elgiganten.dk fra fredag den 25. september. Der vil også være mulighed for at afhente Apple Watch i de fysiske butikker via [email protected], så hurtigt de kan blive leveret ud til de pågældende butikker,” det fortæller Michael West, salgschef i Elgiganten, til MereMobil.dk.

Du vil også kunne se Apple Watch udstillet i dit lokale Elgiganten varehus inden for nogle få uger.

 – Sådan har anmelderne vurderet Apple Watch

Der er store forventninger til salget af Apple Watch, hos den største Apple forhandler i Danmark. Michael West fortæller til MereMobil.dk, at han forventer det vil blive et af de helt store julegavehit i år.

Det er varianterne Apple Watch Sport og Apple Watch, der vil være til salg på Elgiganten.dk fra på fredag.

Wupti.com har også Apple Watch i sortimentet, men dette har ikke været et officielt salg.

 – Ingen service af Apple Watch i Danmark

MereMobil.dk gætter desuden på, at Elgiganten inden for nogle få uger også vil få Apple Watch til salg i de fysiske butikker. Dette har vi dog ikke kunne få bekræftet.

Mere til historien

Apple har mandag frigivet den nyeste software version til Apple Watch, WatchOS 2, der ellers skulle være frigivet samtidig med iOS 9, men altså blev forsinket nogle dage.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer