Så er WatchOS 2-opdateringen klar til Apple Watch

Opdateringen til Apple Watch, WatchOS 2, skulle have været frigivet i onsdags, men blev grundet en fejl forsinket. Men nu er opdateringen klar til download.

Apple Watch

Apple Watch

Apple frigav i onsdags den seneste iOS-opdatering, iOS 9, som iOS-brugerne har taget til sig i rekord fart. Ifølge officielle tal fra Apple har mere end 50 procent nu installeret iOS 9 på deres enheder. Det havde også været planen, at opdateringen WatchOS 2 til Apple Watch skulle have været frigivet sammen med iOS 9, men WatchOS 2 blev forsinket pga. en fejl.

 - Fejl udskyder opdatering af Apple Watch software

Men nu er fejlen rettet og Apple frigav i går aftes, mandag, Watch OS 2 til Apple Watch.

Der er dansk salgsstart på Apple Watch på fredag, hvor du blandt andet vil kunne købe det populære smartwatch hos Elgiganten, der netop har oplyst de vil få uret til salg på deres hjemmeside fra fredag.

- Elgiganten klar med Apple Watch salgsstart

Den nye opdatering byder på en række forbedringer og nye funktioner til det populære smartwatch.

Mere til historien

I går kunne vi skrive historien om, at en række applikationer i Apples App Store var blevet inficeret med malware. Det var primært kinesiske applikationer, der var blevet ramt af problemerne og derfor den kinesiske App Store.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple Watch Series 3 udgår af sortimentet til efteråret, når nye modeller annonceres.

(mere…)
Apple har udsendt opdatering til Apple Watch

KORT NYT: En ny mindre opdatering er ude til Apple Watch. Den nye opdatering hedder watchOS 8.4.1.

(mere…)
Apple Watch-opdatering løser oplade-fejl

KORT NYT: Apple har netop sendt nye softwareopdateringer ud til deres enheder og for Apple Watch betyder det, at det løser en oplade-fejl.

(mere…)
Rygter om nyt Apple Watch sendes til tælling

Rygterne om det kommende Apple Watch Series 8 er mange. Nu bliver flere af dem aflivet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram