Så er WatchOS 2-opdateringen klar til Apple Watch

1

Opdateringen til Apple Watch, WatchOS 2, skulle have været frigivet i onsdags, men blev grundet en fejl forsinket. Men nu er opdateringen klar til download.

Apple Watch
Apple Watch

Apple frigav i onsdags den seneste iOS-opdatering, iOS 9, som iOS-brugerne har taget til sig i rekord fart. Ifølge officielle tal fra Apple har mere end 50 procent nu installeret iOS 9 på deres enheder. Det havde også været planen, at opdateringen WatchOS 2 til Apple Watch skulle have været frigivet sammen med iOS 9, men WatchOS 2 blev forsinket pga. en fejl.

 – Fejl udskyder opdatering af Apple Watch software

Men nu er fejlen rettet og Apple frigav i går aftes, mandag, Watch OS 2 til Apple Watch.

Der er dansk salgsstart på Apple Watch på fredag, hvor du blandt andet vil kunne købe det populære smartwatch hos Elgiganten, der netop har oplyst de vil få uret til salg på deres hjemmeside fra fredag.

Elgiganten klar med Apple Watch salgsstart

Den nye opdatering byder på en række forbedringer og nye funktioner til det populære smartwatch.

Mere til historien

I går kunne vi skrive historien om, at en række applikationer i Apples App Store var blevet inficeret med malware. Det var primært kinesiske applikationer, der var blevet ramt af problemerne og derfor den kinesiske App Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer