Det kan du forvente af iPhone 6S

Nye iPhones, Apple TV, iPad’s og meget mere er på vej. Vi har set nærmere på hvad du kan forvente af den nye iPhone.

Apple Logo

Apple Logo

Så er det tid igen. Fem år i træk har Apple afholdt en stor event i september, hvor de har afsløret den næste iPhone – og de seneste to år har det været de nye iPhones. Og i år er ikke anderledes. Apple afholder event onsdag (9/9 2015) i en af de absolut største konferencehaller i San Francisco.

Forventningerne er mange, og rygterne ligeså, men MereMobil.dk vil forsøge at opsummere de mest vedholdende rygter fra mobilverdenen.

Og lad os starte med navnet på den/de nye iPhones, som alle forventer bliver iPhone 6S, der afløser iPhone 6, samt iPhone 6S Plus, der skal afløse iPhone 6 Plus. Ganske få tech-sites nævner også navnet iPhone 7, men det tror vi ikke rigtigt på her.

 – De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6S

Designet ventes, vanen tro, ikke at blive ændret ret meget fra forgængeren. Kigger man tilbage, så plejer Apple mere eller mindre at fastholde det samme design to år i træk. Derfor ventes to nye iPhone-modeller med henholdsvis 4,7 tommer skærm og 5,5 tommer skærm – farverne ventes også at blive de samme. Skulle der være ændringer vil det formentlig være i form af en ny farve.

De nye iPhones kan være udformet i et stærkere og en mere stiv aluminiums-type. Dermed kan telefonerne også fysisk blive lidt ”tykkere”, men holdbarheden vil formentlig også være bedre. Apple vil måske forsøge at sætte punktum for hele #bendgate-farcen, men denne designjustering.

Force Touch

Apple har vanen tro næsten altid haft nogle nye innovative funktioner med, når de har lanceret nye produkter. Og ja – det er der også med de nye iPhones, nemlig Force Touch. En funktion Huawei allerede lancerede på den kinesiske udgave af Huawei Mate S, under IFA 2015 i sidste uge.

 – Huawei Mate S – ny stor topmodel

Force Touch funktionen forvandler hele skærmen til en plade der ikke kun reagerer på tryk, men også giver en mekanisk feedback, når der trykkes. Force Touch vil også kunne registere hvor hårdt der trykkes på skærmen. Apple har også benyttet Force Touch i Apple Watch.

Hvordan Force Touch bruges på iPhone er endnu uvist.

Forbedret kamera

Apple har ved de seneste iPhone-modeller ikke fulgt konkurrenternes megapixel-ræs når det er kommet til mobilkameraerne.

Men skal man tro rygterne, så vil de nye iPhone 6S-modeller komme med et 12 megapixels kamera, samt et 5 megapixels frontkamera.

Forbedret ydeevne

Ligesom tilfældet har været de sidste mange år, så vil der helt sikker også være kommet en større processor i de nye modeller. Det kunne måske være en A9 processor, som der har været rygtet på vej.

Rygterne har også verseret om, at der vil være 2 GB RAM i de to nye iPhone-modeller.

Andre tekniske specifikationer

Det er også ventet, at de nye iPhone 6S-modeller vil understøtte nye LTE-teknolgier, så der kan opnås højere hastigheder på 4G-netværket.

Derimod ventes det ikke, at der vil være ændringer i hukommelsen. Så du kan formentligt forvente at de kommer i varianter med henholdsvis 16 GB, 64 GB eller 128 GB. Det skriver The Verge.com.

Touch ID er formentlig blevet hurtigere og mere pålideligt.

Prisen

Du skal ikke forvente de nye iPhone-modeller bliver billigere end de tidligere generationer har været. Ifølge 9to5Mac, så vil de starte på 199 dollars for iPhone 6S modellen med 16 GB hukommelse og op til 299 dollars for 64 GB modellen, mens der skal 399 dollars på bordet for den store model med 128 GB hukommelse. Ønsker man Plus-modellen, så skal der omkring 100 dollars mere på hver enkelt variant.

Husk de amerikanske priser kan ikke direkte omregnes til danske kroner.

MereMobil.dk følger presseeventen på onsdag fra klokken 19.00 og vil holde dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Der har også været lidt skriverier om en ny iPhone 6C i plastik, men disse rygter har ikke været så konkrete eller så massive som de øvrige. Lanceringen af de nye varianter kan også betyde, at iPhone 5C udgår fra sortimentet.

Læs også:
Mobiltest af iPhone 5C

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram