Billedgalleri: Huawei Mate S

1

GALLERI: Vi har samlet et lille billedgalleri af den netop præsenterede topmodel fra Huawei. Se alle billederne af Mate S her.

Huawei har under dette års IFA-messe netop lanceret en ny topmodel, der lyder navnet Huawei Mate S. Den nye lancering sker mindre end en uge efter lanceringen af Huawei Honor 7, som blev præsenteret i sidste uge.

 – Jeg har prøvet Honor 7 fra Huawei – første indtryk

Mate S kommer med en 5,5 tommer stor AMOLED-skærm, 13 megapixels kamera med optisk billedstabilisator, 8 megapixels frontkamera med LED-fotolys, fingeraftrykslæser, Gorilla Glass 4, NFC, Bluetooth, Glonass, GPS, FM Radio, 2.700 mAh batteri, 3 GB RAM og indbygget hukommelse på 32 GB. Derudover understøtter Mate S MicroSD-kort på op til 128 GB.

Telefonen måler 149,8 x 75,3 x 7,2 mm og vejer 156 gram.

Under motorhjelmen finder vi Android 5.1 Lollipop tillagt Huawei’s egen EMUI 3.1 brugerflade.

 – Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

Huawei Mate S kommer, som udgangspunkt kun i handlen hos TDC af de store teleselskaber, i farven Titanium Grey. Den vejledende pris bliver 5.199 kroner uden abonnement og salgsstarten bliver i november måned.

Billedgalleri af Huawei Mate S

Mere til historien

LG har også præsenteret nye produkter på dette års IFA-messe. De har tidligere i dag præsenteret den nye Android tablet LG G Pad II 10.1 og mobiltelefonen LG Easy Smart.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer