Billedgalleri: Huawei Mate S

GALLERI: Vi har samlet et lille billedgalleri af den netop præsenterede topmodel fra Huawei. Se alle billederne af Mate S her.

Huawei har under dette års IFA-messe netop lanceret en ny topmodel, der lyder navnet Huawei Mate S. Den nye lancering sker mindre end en uge efter lanceringen af Huawei Honor 7, som blev præsenteret i sidste uge.

 - Jeg har prøvet Honor 7 fra Huawei - første indtryk

Mate S kommer med en 5,5 tommer stor AMOLED-skærm, 13 megapixels kamera med optisk billedstabilisator, 8 megapixels frontkamera med LED-fotolys, fingeraftrykslæser, Gorilla Glass 4, NFC, Bluetooth, Glonass, GPS, FM Radio, 2.700 mAh batteri, 3 GB RAM og indbygget hukommelse på 32 GB. Derudover understøtter Mate S MicroSD-kort på op til 128 GB.

Telefonen måler 149,8 x 75,3 x 7,2 mm og vejer 156 gram.

Under motorhjelmen finder vi Android 5.1 Lollipop tillagt Huawei’s egen EMUI 3.1 brugerflade.

 - Billeder af Nexus 6 fra Huawei er lækket

Huawei Mate S kommer, som udgangspunkt kun i handlen hos TDC af de store teleselskaber, i farven Titanium Grey. Den vejledende pris bliver 5.199 kroner uden abonnement og salgsstarten bliver i november måned.

Billedgalleri af Huawei Mate S

Mere til historien

LG har også præsenteret nye produkter på dette års IFA-messe. De har tidligere i dag præsenteret den nye Android tablet LG G Pad II 10.1 og mobiltelefonen LG Easy Smart.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram