Få perfekt forbindelse til din Chromecast

2

Google er klar med en ny og enkel løsning til perfekt forbindelse til Chromecast – nu kan den kables til routeren.

Lige siden de første forbrugere fik Chromecast tilsluttes deres stuealter, kom de første problemer med forbindelsen.

Chromecast Ethernet-adapter
Chromecast Ethernet-adapter

Hvis man som forbruger har langt imellem sin Chromecast dongle, og den trådløse router i hjemmet, betød det daglige udfald på enheden, når der blev streamet Netflix og andre streamingtjenester.

– YouSee Play og TDC Play understøtter nu Chromecast

Det har fået mange til at skælde produktet ud, og klaget over der ikke har været en kablet løsning til Chromecast. For andre har det betydet at de har måtte investere i en netværksadapter, der har kunne forlænge hjemmets trådløse forbindelser.

Men nu er Google langt om længe klar med den helt rigtige, og nemme løsning, til Chromecast brugerne.

Google kalder produktet for ”Ethernet-adapter til Chromecast”. Med den er det nu muligt både at have strøm og kablet internetforbindelse koblet til sin Chromecast, på én gang.

– DR TV app virker nu med Chromecast

Den nye forbindelse giver ikke en teoretisk hurtigere forbindelse, da den ”kun” understøtter 10/100 Mbit/s. Men adapteren betyder, at forbindelsen forbliver stabil, fri for de udfald der kan opstå i et almindeligt trådløst netværk hos hr. og fru Danmark.

Udsolgt på minutter

Allerede nu står det formentligt klart, at produktet har været længe ventet hos forbrugerne. På den amerikanske Google Store, er ethernet-adapteren allerede udsolgt, hvilket kan være en indikation på høj efterspørgsel – eller blot lav beholdning hos leverandøren.

Chromecast Ethernet-adapter
Chromecast Ethernet-adapter

Uanset hvad, er det ikke en bekostelig investering til Chromecast. I USA koster ethernet-adapteren 15 dollars, hvilket cirka-omregnet bliver til 100 danske kroner, uden told og moms!

– Nej, nej, nej Google – hvor er Chromecast i Google Fotos?

Hvis man derfor køber en Chromecast plus Ethernet-adapteren, vil den samlede pris formentligt lande i omegnen af 400 danske kroner, hvilket betyder den nærmer sig prisen for det nuværende Apple TV, aktuelt til salg for cirka 550 kroner.

Ethernet-adapteren til Chromecast er endnu ikke tilgængelig i Danmark, men den danske Google Store, reklamerer allerede med produktet, hvilket formentligt betyder vi snart får den at se herhjemme.

Læs også
– Betjen Chromecast med din TV-fjernbetjening
– Nu får HBO Nordic Chromecast og AirPlay i 1080p

Mere til historien

Chromecast er blandt de mest efterspurgte streaming-enheder i Danmark, aktuelt kun overgået af Apple TV, det viser tal MereMobil.dk er i besiddelse af.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer