HTC bekræfter europæisk lancering af One M9+

HTC har officielt bekræftet en europæisk lancering af HTC One M9+.

HTC One M9

HTC One M9 (Foto: MereMobil.dk)

Tilbage i april lancerede HTC telefonen One M9+ særligt til det kinesiske marked, men nu bekræfter de, at den også vil blive lanceret på det europæiske marked.

 - HTC One M9+ fås nu i Kina

Specifikationsmæssigt, så kommer One M9+ med MediaTek MT6795T chipset, en 5.2 tommer QHD skærm, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse (der kan udvides) samt et batteri på 2.840 mAh.

Kameraet er på 20 megapixels og det er ”kun” frontkameraet der har fået HTC’s ellers meget omtalte UltraPixel-kamera. Dette er på 4 megapixels.

HTC One M9+ kommer desuden med fingeraftryks sensor og Android 5.0 Lollipop.

Det er dog endnu uvist hvornår M9+ vil få salgsstart. Det skriver Androidcentral.com.

- HTC One M9 sælger dårligt

Ligesom salgsstarten endnu er ukendt, så er det heller ikke meldt ud hvilke lande telefonen vil blive tilgængelig i.

Ifølge tidligere oplysninger fra GSMArena.com så skulle Nederlandene dog være sikker, da onlineforhandlere allerede har telefonen på deres websites. Disse oplysninger angiver også, at prisen i Europa vil blive omkring 760 euro for en HTC One M9+ uden abonnement.

Om HTC One M9+ kommer på det danske marked er uvist, men HTC er lidt på vej ind i varmen igen hos TDC, som ellers tidligere har lagt den taiwanesiske producent på køl, da kunderne ikke længere efterspurgte deres produkter.

Mere til historien

Tidligere på måneden lancerede HTC fire nye Desire-modeller på det amerikanske marked. Det er også uvist om nogle af disse vil blive tilgængelige i Danmark.

Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

(mere…)
HTC klar med Android 9 Pie til disse telefoner

KORT NYT: HTC har netop offentliggjort, at de i løbet af andet kvartal 2019 er klar med Android 9 Pie opdateringen til tre af deres modeller. Se hvilke her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram