HTC bekræfter europæisk lancering af One M9+

0

HTC har officielt bekræftet en europæisk lancering af HTC One M9+.

HTC One M9
HTC One M9 (Foto: MereMobil.dk)

Tilbage i april lancerede HTC telefonen One M9+ særligt til det kinesiske marked, men nu bekræfter de, at den også vil blive lanceret på det europæiske marked.

 – HTC One M9+ fås nu i Kina

Specifikationsmæssigt, så kommer One M9+ med MediaTek MT6795T chipset, en 5.2 tommer QHD skærm, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse (der kan udvides) samt et batteri på 2.840 mAh.

Kameraet er på 20 megapixels og det er ”kun” frontkameraet der har fået HTC’s ellers meget omtalte UltraPixel-kamera. Dette er på 4 megapixels.

HTC One M9+ kommer desuden med fingeraftryks sensor og Android 5.0 Lollipop.

Det er dog endnu uvist hvornår M9+ vil få salgsstart. Det skriver Androidcentral.com.

HTC One M9 sælger dårligt

Ligesom salgsstarten endnu er ukendt, så er det heller ikke meldt ud hvilke lande telefonen vil blive tilgængelig i.

Ifølge tidligere oplysninger fra GSMArena.com så skulle Nederlandene dog være sikker, da onlineforhandlere allerede har telefonen på deres websites. Disse oplysninger angiver også, at prisen i Europa vil blive omkring 760 euro for en HTC One M9+ uden abonnement.

Om HTC One M9+ kommer på det danske marked er uvist, men HTC er lidt på vej ind i varmen igen hos TDC, som ellers tidligere har lagt den taiwanesiske producent på køl, da kunderne ikke længere efterspurgte deres produkter.

Mere til historien

Tidligere på måneden lancerede HTC fire nye Desire-modeller på det amerikanske marked. Det er også uvist om nogle af disse vil blive tilgængelige i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer