HTC klar med fire nye Desire-modeller

HTC har lanceret fire nye Desire-modeller i den budget-venlige kategori med et design, som minder om topmodellen HTC One M9.

HTC Desire 626 (Foto: HTC)

HTC Desire 626 (Foto: HTC)

HTC har netop lanceret fire nye smartphones, som henvender sig til den prisbevidste mobilkøber, der ikke har de store krav til specifikationerne. Designet minder dog en del om det, der kendes fra topmodellen HTC One M9.

Web-TV: HTC One M9 er desværre skuffende

De fire nye Desire-modeller lyder modelnavnene Desire 626, Desire 626s, Desire 526 og Desire 520. Der er en række ligheder mellem de fire nye modeller, såsom processoren i dem alle er en quad-core Snapdragon 210-processor, samt et 8 megapixels kamera, Android 5.0 Lollipop og at de alle understøtter 4G.

Desire 520, 526 og 626s har kun et 2 megapixels frontkamera til de populære selfies, mens Desire 626 har 5 megapixels front kamera. Det oplyser HTC på deres amerikanske site.

HTC Desire 626 (Foto: HTC)

HTC Desire 626 (Foto: HTC)

Det er umiddelbart udfra specifikationerne at dømme Desire 626, der er den bedste af de nye modeller – og altså ikke som man måske ellers foranledes til at tro 626s. Desire 626 kommer med en skærm på 5 tommer med HD-opløsning.

Batteriet er på de fire nye Desire-modeller på 2.000 mAh.

Desire 520 har en skærm på 4,5 tommer med 854 x 480 pixels og 1 GB RAM. Desire 526, der er storbroderen til Desire 520, har skærm på 4,7 tommer og 1,5 GB RAM.

HTC Danmark har ikke udsendt nogen pressemeddelelse på de fire nye Desire-modeller, hvilket kunne betyde, at vi ikke får dem på det danske marked.

Mere til historien

Tidligere var HTC Desire-navnet lig med topmodellerne hos HTC, men dette er der de senere år lavet om på.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram