HTC One M9+ fås nu i Kina

Kineserne har fået en plusversion af One M9 kaldet HTC One M9+. Anden processor, større skærm og fingeraftrykslæser er blandt nyhederne.

HTC One M9+

HTC One M9+ (Foto: HTC)

En større udgave af HTC One M9 kan nu fås i Kina, har HTC officielt skrevet på deres blog. Navnet er HTC One M9+.

M9+ har 5,2 tommer skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels. Det er en højere opløsning og lidt større skærm, end der er på den HTC One M9, der aktuelt er tilgængelig i vores markedsområde. M9’eren har Full HD opløsning på 1080 x 1920 pixels med 5,0 tommer skærm.

I Kina har HTC gjort brug af Mediatek MT6795T processoren der er en octa-core type på 2,2 GHz. M9 har quad-core Snapdragon 810 processor fra Qualcomm. Begge typer er med 64-bit teknologi.

HTC One M9+ har desuden fået fingeraftrykslæser på fronten, hvilket er markant forskelligt fra HTC One M9 der ingen fysiske knapper har på fronten. Læseren fungerer efter samme princip, som den der sidder i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, hvor fingeren blot skal lægges på sensoren, for at låse mobilen op.

Derudover er specifikationerne nogenlunde ens.

Flere detaljer om HTC One M9

– ”Lanceringen af HTC One M9+ er målrettet det kinesiske marked, og udrulning i andre lande vil bliver offentliggjort lokalt på et senere tidspunkt. Der er i øjeblikket ingen planer om, at lancere HTC One M9+ i hverken Nordamerika eller Europa. I både Europa og Nordamerika er vores flagskib fortsat HTC One M9.,” siger pressechef Allan Fatum, HTC Nordic, til MereMobil.dk.

HTC One M9 blev kort før salgsstarten opdateret med ny software, der forbedrede kameraets performance. Billederne fra M9 skulle nu været blevet markant bedre, end tilfældet var på den software, som var på M9, da den blev udsendt til testjournalister.

Mere til historien

HTC annoncerede for nyligt en opdateret udgave af M8 kaldet M8s. Udover en 64-bit processor er kameraet opgraderet fra 4 megapixels til 13 megapixels. Desuden har den fået optisk billedestabilisator, hvilket hverken HTC One M9 eller M9+ har.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram