3: Fejlagtig skattely-sag kostede mange kunder

Farvel til 20-30.000 kunder. Sådan er resultatet efter den fejlagtige mediestorm 3 havnede i.

Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har mistet op mod 30.000 kunder i første kvartal af i år, vurderer selskabet  (Foto: MereMobil.dk)

Teleselskabet havnede tilbage i januar i en regulær shitstorm, startet af Politiken, som bragte en fejlagtig artikel, der efterfølgende gik landet rundt i de brede medier. Flere har efterfølgende måtte korrigere artiklerne. TV Avisen har endda nærmest undskyldt for historien i en direkte udsendelse.

Uanset hvad der er op og ned, så er folkedomstolen den hårdeste der findes. Rygter, spekulationer, konspirationsteorier og generelt fejlagtig opfattelse af virkeligheden stoppes ikke af en rettelse i hverken TV eller aviser, og det har 3 nu for alvor mærket.

I de første tre måneder af 2015 fik 3 kun 1.000 nye kunder, skriver Business.dk med kilde i Ritzau Finans. 3 har også mistet en større aftale med Finansministeriet.

– ”Vi kan se der var en ekstraordinær stor kundeafgang måneden efter,” siger 3’s direktør Morten Christiansen til Ritzau.

3 vurderer de har mistet 20-30.000 kunder i første kvartal, hvilket beskrives som ”ekstraordinært”. Målet for resten af året er, at skaffe 100.000 nye kunder.

YouGov målte i februar den såkaldte ”buzzværdi” til minus 20 for teleselskabet 3. Umiddelbart før sagen var værdien på 0,4 hvilket betragtes som normalt.

Mere til historien

Fakta om skattesagen: 3 har haft store investeringer i blandt andet netværk i deres første leveår, og det har opbygget et ret voldsomt underskud. Indtægterne har ikke oversteget det akkumulerede underskud, og derfor har 3 ikke generet et overskud i Danmark, der har ført til betaling af selskabsskat. Her kan du læse sagens fakta i detaljer.

Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram