3: Fejlagtig skattely-sag kostede mange kunder

Farvel til 20-30.000 kunder. Sådan er resultatet efter den fejlagtige mediestorm 3 havnede i.

Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har mistet op mod 30.000 kunder i første kvartal af i år, vurderer selskabet  (Foto: MereMobil.dk)

Teleselskabet havnede tilbage i januar i en regulær shitstorm, startet af Politiken, som bragte en fejlagtig artikel, der efterfølgende gik landet rundt i de brede medier. Flere har efterfølgende måtte korrigere artiklerne. TV Avisen har endda nærmest undskyldt for historien i en direkte udsendelse.

Uanset hvad der er op og ned, så er folkedomstolen den hårdeste der findes. Rygter, spekulationer, konspirationsteorier og generelt fejlagtig opfattelse af virkeligheden stoppes ikke af en rettelse i hverken TV eller aviser, og det har 3 nu for alvor mærket.

I de første tre måneder af 2015 fik 3 kun 1.000 nye kunder, skriver Business.dk med kilde i Ritzau Finans. 3 har også mistet en større aftale med Finansministeriet.

- ”Vi kan se der var en ekstraordinær stor kundeafgang måneden efter,” siger 3’s direktør Morten Christiansen til Ritzau.

3 vurderer de har mistet 20-30.000 kunder i første kvartal, hvilket beskrives som ”ekstraordinært”. Målet for resten af året er, at skaffe 100.000 nye kunder.

YouGov målte i februar den såkaldte ”buzzværdi” til minus 20 for teleselskabet 3. Umiddelbart før sagen var værdien på 0,4 hvilket betragtes som normalt.

Mere til historien

Fakta om skattesagen: 3 har haft store investeringer i blandt andet netværk i deres første leveår, og det har opbygget et ret voldsomt underskud. Indtægterne har ikke oversteget det akkumulerede underskud, og derfor har 3 ikke generet et overskud i Danmark, der har ført til betaling af selskabsskat. Her kan du læse sagens fakta i detaljer.

Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
5G-status for 3's kunder - så langt er 3

OVERBLIK: 5G-udrulningen hos 3 er bagefter tidsplanen, men det er ventetiden værd. Få en stor status på 3's 5G-planer.

(mere…)
Mere data på ferierejser fra i dag

Abonnenter hos et teleselskab kan fra i dag benytte lige så meget data i EU som herhjemme.

(mere…)
TDC NET har fortsat det bedste mobilnet

Teknologisk institut har igen testet kvaliteten af de danske mobilnet. Læs her hvordan dit teleselskab klarer sig i undersøgelse. Både 4G og 5G er testet.

(mere…)
Teleselskabet 3 er klar med nye abonnementer

Dataforbruget er højere end nogensinde før og delingskoncepter er populære. Det tager teleselskabet 3 til sig og ændrer abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram