Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 2

Sony vil stadig være i smartphone-business. Et MicroSD-kort på 200 GB og 115 GB plads på OneDrive. Få overblikket fra andendagen på MWC 2015.

Mobile World Congress 2015

Mobile World Congress 2015

MWC er omkring halvvejs. De store nyheder kom på dag nul, som var søndag. Mandag blev også en række nyheder offentliggjort, mens dagen i dag har været mere stille. Lidt eftertænksomhed kan man sige.

Samsung har, i lighed med andre producenter, fjernet muligheden for MicroSD-kort i de nye produkter Galaxy S6 og S6 Edge, men alligevel er der gang i den hos producenter af hukommelseskort.

SanDisk har offentliggjort et ny kort, som har hele 200 GB lagerplads. Endnu ingen smartphones på markedet, har understøttelse af denne størrelse af hukommelse, men det kommer nok i en ikke så fjern fremtid.

LG G Watch Urbane, der ligner et rigtigt ur, fremfor en gadget, er nu prissat. Vi har også den danske dato for salgsstarten.

Siden Samsungs lancering søndag har der være usikkerhed om, hvor meget hukommelse man får med i det nye samarbejde med Microsoft OneDrive. Overfor MereMobil.dk har Samsung nu bekræftet størrelsen til 115 GB.

Mobile World Congress blev også stedet hvor ZTE fremviste deres nyeste smartphone Grand S3, som er verden første telefon med biometrisk genkendelse af brugerens øje.

Den bedste nyhed vi skrev i dag var nok udmeldingen fra Sony om, at de stadig vil fokusere på smartphones, selvom der tidligere har været talt med det modsatte.

Læs flere nyheder fra MWC 2015

Mere til historien

Mobile World Congress lukker officiel torsdag, men de første store hjemrejser foretages traditionelt onsdag, og dermed starter afmatningen blandt deltagerne.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram