Her er prisen på LG’s luksus-ur G Watch Urbane – snart i butikkerne

0

LG G Watch Urbane indtager snart Danmark med stil og klasse – her får du prisen og datoen for salgsstarten.

Det er kun fjorten dage siden LG annoncerede deres nyeste smartwatch, LG G Watch Urbane. Uret der på flere området er magen til LG G Watch R, men som alligevel skiller sig ud ved første øjekast.

LG G Watch Urbane
LG G Watch Urbane Sølv

LG G Watch Urbane er designet til at være uret man bruger til jakkesættet, skjorten eller den fine kjole. Det er uret der skal bringe klasse og stil til Android Wear segmentet, der i dag mest af alt prydes af ure med funktionalitet, frem for design.

– Anmeldelse af LG G Watch R

LG G Watch Urbane har den samme runde 1,3 tommer P-OLED skærm som G Watch R. Det samme gælder for processoren på 1,2 GHz, RAM på 512 MB og intern hukommelse på 4 GB. Batteriet, der er det næststørste i et smartwatch, er på 410 mAh, hvilket for de fleste brude være nok til mindst to hele dages brug.

LG kan nu annoncere dette moderne ur til det danske marked, med en vejledende salgspris på 2.690 kroner. Det kommer ud i de første danske butikker til april. Du kommer dermed til at betale for de eksklusive materialer og opdaterede design, da prisen er 690 kroner højere, end tilfældet er på LG G Watch R.

– LG G Watch Urbane – nyt ur til jakkesættet

Men netop de eksklusive materialer og det unikke design, er hvor LG G Watch Urbane skiller sig ud fra mængden. Uret er udført i sølvfarvet rustfri stål, udformet så det ligner et regulært, klassisk og robust mekanisk ur, men med moderne teknologi. Det er her G Watch Urbane viser, at den ikke er som alle de andre.

– “De smarte funktioner og det elegante design gør LG Watch Urbane til det perfekte supplement til vores tidligere modeller, G Watch og G Watch R, som blev udviklet med aktive forbrugere som målgruppe. LG Watch Urbane er en vigtig del af vores strategi om at udvikle innovative wearables, der gør hverdagen lidt smartere, og som er et tilbehør du ønsker at vise frem”, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist for Mobile Communication hos LG Electronics.

– Sony Smartwatch 3 test – holdbart men sløvt

Til uret hører ud af salgsæsken også en urrem udført i læder på 22 mm, dette er standardmål, betydende at forbrugere kan gå til den lokale urmager og købe en rem efter eget ønske. Selvvalg af urrem er vigtigt for forbrugeren, noget Sony har lært med deres Smartwatch 3, der har fået en opdatering, for at tilfredsstille forbrugernes lyst og evne til at pryde deres ure, til det mere unikke.

Mere til historien

LG G Watch Urbane findes også med guldfarvet rustfri stål design. Dette ur kommer i første omgang ikke til det danske marked, ifølge LG.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer