Sony Smartwatch 3 får nyt eksklusivt look

0

CES 2015: Sony Smartwatch 3 er helt nyt, men allerede nu opdateres Android Wear enheden med nyt look.

Sony har for nyligt lanceret sit seneste skud på smartwatch-stammen i det danske marked, Sony Smartwatch 3.

Sony Smartwatch 3
Sony Smartwatch 3 med rustfri metalrem

Desværre for Sony, har enheden blandt anmeldere rundt om i verden, fået kritik for designet, mere specifikt remmen. Den er udført i et blødt gummimateriale, og kan ikke udskiftes med almindelige standardiserede urremme, som eksempelvis LG G Watch R og Motorola Moto 360 kan. Det har Sony dog tænkt sig at lave om på nu!

TEST: LG G Watch R

Under dette års CES messe i Las Vegas, har Sony præsenteret en opdateret udgave af Smartwatch 3, nu med en flot sølvfarvet rustfri metalrem. Urremmen kan selvfølgelig udskiftes efter eget ønske, i den standardiserede størrelse på 24 mm. Det betyder , at du nu kan gå ned til urmageren og få den rem, du netop syntes bedst om, blot den er 24 mm bred.

Den nye rem betyder også, at lukkemekanismen er blevet ændret til det mere eksklusive, og generelt er udstrålingen fra Smartwatch 3, blevet en hel del mere attraktiv.

Sony SmartWatch 3 kan snart købes i Danmark

I det danske pressemateriale udsendt af Sony, fremgår det desværre ikke hvornår vi kan forvente at se det opdaterede produkt i Danmark, ej heller om prisen. Dog angiver Sony i den internationale pressemeddelelse, at uret udbredes fra februar måned.

Sony Smartwatch 3 er udstyret med Android Wear, 1,6 tommer antirefleks skærm, 1,2 GHz processor, 512 MB RAM, 4 GB intern hukommelse, 420 mAh batteri og meget mere. Uret er desuden, som det eneste ur i sin klasse, IP68 certificeret.

Galleri med Sony Smartwatch 3

Følg vores dækning af CES 2015 her

Mere til historien

Det må forventes at mere eksklusive materialer, får prisen til at stige. Dog er Smartwatch 3 ikke det dyreste produkt i sin klasse, med en aktuel markedspris på 1.700 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer