Samsung dropper Dropbox og satser på OneDrive

0

Med Galaxy S6 og S6 Edge får du 115 GB plads på Microsoft OneDrive, oplyser Samsung.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.
Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.

Siden 2012 har Samsung haft et samarbejde med cloudlagringstjenesten Dropbox, hvor brugere af udvalgte Samsung-produkter fik 48 GB ekstra plads tilføjet Dropbox-kontoen.

Pladsen kunne bruges i to år. Herefter kunne der ikke uploades mere materiale, med mindre brugeren opgraderede sin Dropbox til betalingsversionen, eller slettede noget.

Samarbejdet med Dropbox er nu lagt på hylden, til fordel for et nyt med Microsoft.

Startende med Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge tilbydes nu 115 GB plads på OneDrive. Princippet er det samme som det, der kendes fra Dropbox, at pladsen gælder i to år. Nyheden kom i forbindelse med S6 og S6 Edge på Mobile World Congress.

De tre bedste nyheder i Galaxy S6

Rundt på nettet har forskellige størrelser været nævnt, men den korrekte pladsmængde er 115 GB, fortæller Samsung Danmark til MereMobil.dk.

Samarbejdet med Microsoft strækker sig lidt længere end Dropbox. I en mappe med navnet ”Microsoft Apps” ligger udover OneDrive også OneNote og Skype. Dette ses på de demotelefoner som Samsung udstillede på Mobile World Congress 2015, men dette kan ændre sig i den endelige softwareversion.

Det koster Galaxy S6 og S6 Edge i Danmark

Mere til historien

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge bliver tilgængelig på det danske marked i versioner med 32, 64 og 128 GB indbygget hukommelse, der ikke kan udvides.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer