Dagens overblik: Mobile World Congress – dag 1

0

Selvom MWC 2015 tyvstartede søndag, blev der alligevel sendt nyheder på gaden mandag, samt opfølgninger fra søndagen. Få overblikket her.

MWC 2015
Indgangen til Mobile World Congress

Mens dag 0 på Mobile World Congress blev præget af store lanceringer fra Samsung og HTC, samt nogle mindre fra Huawei, så var mandag en mere stille affære rent nyhedsmæssigt.

Sony var klar med Xperia Z4 Tablet, som ifølge producenten er verdens tyndeste og letteste 10-tommer tablet. Der er tale om en absolut topmodel – Android 5.0 Lollipop tablet med 3 GB RAM og den nye Qualcomm Snapdragon 810 processor med 64 bit teknologi.

I den anden ende af skalaen blev Sony Xperia M4 Aqua fremvist. Her taler vi om en mellemklasse-smartphone til lige under 2.000 kroner, der tilmed er vandtæt. Kort efter lanceringen skrev vi om de danske prisforhold på M4.

Der har virkelig været gang i mellem-klasse telefonerne i år. Her skal vi huske på, at en mellempris-telefon i dag, ofte er en fremragende telefon, fordi niveauet helt generelt er hævet.

LG var klar med LG Spirit, Leon og Joy som også ligger i den fornuftige ende af prisskalaen. Microsoft meldte sig ind med Lumia 640 og 640 XL som er klar til Windows 10. Med i prisen er også ét års licens til Microsoft Office.

På tilbehørssiden skrev vi om Huawei CarFi som kan skabe et trådløst internet i bilen, baseret på 4G-forbindelser. Og nu der tales om mobile forbindelser, så fremviste Ericsson en række spændende komponenter til fremtidens 5G-netværk.

Efter at have fordøjet de første indtryk efter Samsungs store præsentation, blev der sat fokus på det jeg synes, er de tre bedste nyheder i Galaxy S6 og 6 Edge. Kort efter informerede vi om priserne på S6’eren, som vi forventer falder ret hurtig efter salgsstarten er gået.

Slutteligt meldte en række af salgskanalerne, at HTC One M9 sådan set er en glimrende telefon, men alligevel står operatørerne ikke i kø for, at tage M9 i sortiment.

Se alle 2015-nyhederne fra MWC

Mere til historien

Den kommende dage på MWC forventes ikke, at indeholde de store lanceringer. Der vil derimod blive tale om uddybninger og opfølgninger på de nyheder der allerede er frigivet.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer