Note Edge har rundet 630.000 solgte enheder

Kort nyt: Samsung Galaxy Note Edge sælger ikke i nærheden af, hvad Galaxy Note 4 gør.

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge

I september 2014 lancerede Samsung deres Galaxy Note Edge på IFA-messen i Berlin. Telefonen er en variant af Galaxy Note 4. Den eneste forskel på produkterne er skærmen, som går langs højre side på Note Edge.

Salget af Galaxy Note Edge går rimeligt. Ifølge den sydkoreanske publikation Dt er telefonen nu solgt i omkring 630.000 eksemplarer. Selvom det naturligvis er en anseelig mængde telefoner, er det stadig langt fra de 4,5 millioner som Samsung i den første måned efter salgsstarten, solgte af Galaxy Note 4.

I Danmark ligger prisen på Samsung Galaxy Note Edge omkring 6.200 kroner, mens Galaxy Note 4 kan erhverves for cirka 4.800 kroner. Priserne er uden abonnement.

Ifølge rygterne vil Samsung fortsætte Edge-konceptet i den kommende Galaxy S6, der forventes lanceret i en Edge-variant

Operatør bekræfter Galaxy S Edge
Web-TV: Se testen af Galaxy Note 4

Mere til historien

Samsung har en stor udbredelse af salget af Galaxy Note 4 der lige nu er tilgængelig i over 140 lande.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.