Operatør bekræfter Galaxy S6 og Galaxy S Edge

0

Rygte: Samsung Galaxy S6 og Galaxy S Edge er tilsyneladende nærmest bekræftet af Vodafone.

Samsung Galaxy S Edge er måske navnet på en ny S-model fra Samsung (Concept-image)
Samsung Galaxy S Edge er måske navnet på en ny S-model fra Samsung (Concept-image)

 

Den sjette Samsung Galaxy S-model forventes offentliggjort ved Mobile World Congress i starten af marts, og rygterne er tiltagende.

Gennem det seneste stykke tid har der været rygter om hele to Galaxy S6-modeller, men rygterne om de to modeller har også været lagt i skuffen, og nu tages de frem igen.

Den hollandske website Galaxy Club rapporterer, at Vodafone i Holland er kommet til at offentliggøre navnene på produkterne, i deres oversigt.

Vodafone har indsat plads til billeder og tekst om Galaxy S6 på deres website, og i kildekoden til siden, er produktnavnet til en Edge-version spottet. Navnet skulle være Samsung Galaxy S Edge, som strukturmæssigt passer fint ind med Samsung Galaxy Note Edge, altså specialversionen af Galaxy Note 4.

Der er ingen oplysninger om priser og salgsstartdatoer, men holder oplysningerne fra Vodafone, bliver der altså tale om to nye telefoner. Galaxy S6 og Galaxy S Edge.

Samsung Galaxy S6 skal være en helt ny telefon

MereMobil.dk’s Facebook side har flere tidligere givet udtryk for ønsker om bedre kvalitet på den kommende Samsung-topmodel. En vi gerne have bedre fingeraftrykslæser på telefonen, men en anden ønsker sig mere clean software, aluminium og at Galaxy S6 er ”fri for bras”.

Samsung har ikke officielt kommenteret på rygterne, men MereMobil.dk følger sagen, og dækker den kommende produktpræsentation.

Mere til historien

Galaxy S6 vil, ifølge rygterne, have 5,1 tommer quad HD Super AMOLED. Der vil også være 20 megapxels kamera med optisk billedstabilisator samt et design i metal og glas – Gorilla Glass 4 på fronten.

Læs også:
Disse topmodeller forventer vi i 2015

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer