Galaxy Note 4 skal sælges i 140 lande om en måned

Hos den sydkoreanske teknologivirksomhed, Samsung, går man med ambitiøse planer, om at nå så langt ud, som muligt, med den nye Galaxy Note 4. Telefonen skal sælges i 140 lande inden udgangen af oktober.

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Sidste år, oplevede Samsung stor succes med deres Galaxy Note 3. Udover ganske fornuftige salgstal, så opnåede Samsung også store anmelderroser med deres phablet flagskib, som var den tredje i rækken i en serie, mange nok ikke havde spået den store succes på forhånd.

 – Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Men Samsung har som bekendt opnået stor succes og skabt et nyt marked for telefoner med en skærm, der er lidt større, end hvad den gennemsnitlige brugere, vil kaste sig ud i. Derfor kom det heller ikke, som nogen overraskelse, da Samsung benyttede dette års IFA-messe i Berlin, til at lancere efterfølgeren til sidste års Galaxy Note 3 og selvom det er en tung arv, som den nye Galaxy Note 4, skal løfte, så er de ambitiøse planer intakte hos Samsung.

 – Samsung Galaxy Note 4 – her er den

På en konference i Seoul i dag, har Samsung nemlig annonceret, at salget af Galaxy Note 4, starter på  fredag d 26/09-2014, samt at telefonen inden udgangen af oktober, skal sælges i 140 forskellige lande, verden over, det melder Samsung i en pressemeddelelse.

Salget af Galay Note 4, vil starte på Samsung hjemmebane i Korea, samt på det kinesiske marked.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 4, var i første omgang estimeret, til at ramme markedet i oktober, men med den øgede konkurrence fra Apple og i særdeleshed iPhone 6 Plus, har Samsung valgt at fremskynde salgsstarten.


Avatar

Om Johan Janning

Johan er IT-journalist Han har efterhånden en del år bag sig, som skribent indenfor teknologiverdenen, med særligt fokus på smartphones, hvor han har skrevet for forskellige dedikerede nichesites. Johan har en finger på pulsen, med alt der relaterer sig til smartphones, og har en almen interesse for IT qua sin uddannelse som IT-supporter.