Galaxy Note 4 skal sælges i 140 lande om en måned

0

Hos den sydkoreanske teknologivirksomhed, Samsung, går man med ambitiøse planer, om at nå så langt ud, som muligt, med den nye Galaxy Note 4. Telefonen skal sælges i 140 lande inden udgangen af oktober.

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Sidste år, oplevede Samsung stor succes med deres Galaxy Note 3. Udover ganske fornuftige salgstal, så opnåede Samsung også store anmelderroser med deres phablet flagskib, som var den tredje i rækken i en serie, mange nok ikke havde spået den store succes på forhånd.

 – Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Men Samsung har som bekendt opnået stor succes og skabt et nyt marked for telefoner med en skærm, der er lidt større, end hvad den gennemsnitlige brugere, vil kaste sig ud i. Derfor kom det heller ikke, som nogen overraskelse, da Samsung benyttede dette års IFA-messe i Berlin, til at lancere efterfølgeren til sidste års Galaxy Note 3 og selvom det er en tung arv, som den nye Galaxy Note 4, skal løfte, så er de ambitiøse planer intakte hos Samsung.

 – Samsung Galaxy Note 4 – her er den

På en konference i Seoul i dag, har Samsung nemlig annonceret, at salget af Galaxy Note 4, starter på  fredag d 26/09-2014, samt at telefonen inden udgangen af oktober, skal sælges i 140 forskellige lande, verden over, det melder Samsung i en pressemeddelelse.

Salget af Galay Note 4, vil starte på Samsung hjemmebane i Korea, samt på det kinesiske marked.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 4, var i første omgang estimeret, til at ramme markedet i oktober, men med den øgede konkurrence fra Apple og i særdeleshed iPhone 6 Plus, har Samsung valgt at fremskynde salgsstarten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer