UPS! Her er den nye Sony Xperia Z4 Tablet

Sony har uheldigvis selv løftet sløret for deres kommende Z4 tablet, med ultra hurtig processor og kniv skarp skærm.

Det er ofte lige op til producenternes egne events, at deres produkter bliver afsløret af ukendte kilder, der lækker billeder, videoer eller anden form for materiale, der afslører helt eller delvist et kommende produkt.

Sony Xperia Z4 Tablet

Sony Xperia Z4 Tablet

I år er det allerede sket for HTC, hvis kommende One M9 smartphone, er blevet ufrivilligt afsløret på flere billeder og senest i et kæmpelæk, hvor en lang præsentationsvideo viser HTC One M9 i detaljerende grad.

– Sony Xperia Z4 læk af billeder og specifikationer

Nu er turen kommet til Sony, der dog ikke behøver ukendte kilder, bagmænd eller andre former for uhåndterlige faktorer, for at lække et nyt produkt. Det har de fint selv klaret i en af deres egne applikationer.

Sony Lounge er en applikation installeret på en lang række nyere Sony enheder, der har til formål at holde forbrugeren opdateret med de nyeste produkter og tilbud fra Sony. Det er i netop denne applikation, at Sony uheldigvis er kommet til at præsentere deres egen enhed, knapt en ugen inden den officielt skulle have været det, det skriver Xperiablog.net.

– Sony Xperia E4g – ny prisvenlig smartphone

I opslaget ses et tydeligt billede af enheden kaldet Sony Xperia Z4 Tablet. Navnet kan indikere at der er tale om en 10 tommer enhed, da den forgående mindre model i Z3-serien, har haft navnet ”Compact” tillagt sig, for at fremhæve at der er tale om en otte tommer enhed.

Sony Xperia Z4 Tablet lækkage

Sony Xperia Z4 Tablet – detaljeret læk

Det bliver desuden fremhævet, at der er tale om en enhed med 2K opløsning (2048 x 1556 pixels), hvilket er på niveau med blandt andet Nexus 9 og iPad Air, der dog har 4:3 billedformat, i stedet for 16:9, hvilket er mere normalt på Android tablets.

Ud over skærmens opløsning bliver Sony Xperia Z4 Tablet beskrevet med en ”ultra hurtig processor og industriførende batteri-ydelse”. Førstnævnte kan hentyde til at Xperia Z4 Tablet kommer med den nye og lovende Qualcomm Snapdragon 810, der allerede har set dagens lys i blandt andet den kommende LG G Flex 2 smartphone.

Hvis Sony Xperia Z4 Tablet kommer med den nye processor fra Qualcomm, hænger det meget godt sammen med referencen om det ”industriførende batteri”, produktet vil komme med. For med en Snapdragon 810 processor, er teknologien ”Quick Charge 2.0” tilgængelig, hvilket betyder nul til 60 procent opladning på blot 30 minutter.

Mere til historien

Sony Xperia Z4 Tablet bliver ifølge det lækkede billede præsenteret under dette års Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, nærmere bestemt tirsdag den 3. marts. MereMobil.dk dækker intensivt messen allerede fra søndag den 1. marts.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad
(mere…)
Apples iPad-udvalg er kaotisk

Det er forvirrende at vælge den rette iPad, men i 2024 rydder Apple op, forlyder det.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram