UPS! Her er den nye Sony Xperia Z4 Tablet

0

Sony har uheldigvis selv løftet sløret for deres kommende Z4 tablet, med ultra hurtig processor og kniv skarp skærm.

Det er ofte lige op til producenternes egne events, at deres produkter bliver afsløret af ukendte kilder, der lækker billeder, videoer eller anden form for materiale, der afslører helt eller delvist et kommende produkt.

Sony Xperia Z4 Tablet
Sony Xperia Z4 Tablet

I år er det allerede sket for HTC, hvis kommende One M9 smartphone, er blevet ufrivilligt afsløret på flere billeder og senest i et kæmpelæk, hvor en lang præsentationsvideo viser HTC One M9 i detaljerende grad.

– Sony Xperia Z4 læk af billeder og specifikationer

Nu er turen kommet til Sony, der dog ikke behøver ukendte kilder, bagmænd eller andre former for uhåndterlige faktorer, for at lække et nyt produkt. Det har de fint selv klaret i en af deres egne applikationer.

Sony Lounge er en applikation installeret på en lang række nyere Sony enheder, der har til formål at holde forbrugeren opdateret med de nyeste produkter og tilbud fra Sony. Det er i netop denne applikation, at Sony uheldigvis er kommet til at præsentere deres egen enhed, knapt en ugen inden den officielt skulle have været det, det skriver Xperiablog.net.

– Sony Xperia E4g – ny prisvenlig smartphone

I opslaget ses et tydeligt billede af enheden kaldet Sony Xperia Z4 Tablet. Navnet kan indikere at der er tale om en 10 tommer enhed, da den forgående mindre model i Z3-serien, har haft navnet ”Compact” tillagt sig, for at fremhæve at der er tale om en otte tommer enhed.

Sony Xperia Z4 Tablet lækkage
Sony Xperia Z4 Tablet – detaljeret læk

Det bliver desuden fremhævet, at der er tale om en enhed med 2K opløsning (2048 x 1556 pixels), hvilket er på niveau med blandt andet Nexus 9 og iPad Air, der dog har 4:3 billedformat, i stedet for 16:9, hvilket er mere normalt på Android tablets.

Ud over skærmens opløsning bliver Sony Xperia Z4 Tablet beskrevet med en ”ultra hurtig processor og industriførende batteri-ydelse”. Førstnævnte kan hentyde til at Xperia Z4 Tablet kommer med den nye og lovende Qualcomm Snapdragon 810, der allerede har set dagens lys i blandt andet den kommende LG G Flex 2 smartphone.

Hvis Sony Xperia Z4 Tablet kommer med den nye processor fra Qualcomm, hænger det meget godt sammen med referencen om det ”industriførende batteri”, produktet vil komme med. For med en Snapdragon 810 processor, er teknologien ”Quick Charge 2.0” tilgængelig, hvilket betyder nul til 60 procent opladning på blot 30 minutter.

Mere til historien

Sony Xperia Z4 Tablet bliver ifølge det lækkede billede præsenteret under dette års Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, nærmere bestemt tirsdag den 3. marts. MereMobil.dk dækker intensivt messen allerede fra søndag den 1. marts.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer