Sony Xperia E4g – ny prisvenlig smartphone

1

To dages batteritid, NFC, 4G LTE er blot noget af det, som Sony lover du får med den nye prisvenlige smartphone Xperia E4g.

Sony Xperia E4g (Foto: Sony)
Sony Xperia E4g (Foto: Sony)

Det er kun små to uger siden Sony lancerede Xperia E4, der er en Android smartphone i den billige ende – dens vejledende udsalgspris er på 799 kroner uden abonnement. Xperia E4 kommer uden 4G, hvilket gør nogle vælger den fra.

Til dem er der nu et nyt alternativ – nemlig Xperia E4g, der er en opgraderet version af Xperia E4. Den understøtter dog blandt andet 4G LTE.

 – Se Android 5.0 Lollipop på Sony Xperia Z3

Derudover kommer Xperia E4g med 4,7 tommer LCD skærm med en opløsning på 960 x 540 pixels, 1.5 GHz quad-core processor, 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse (understøtter micro-SD kort på op til 32 GB), 5 megapixels kamera, 2 megapixels frontkamera, 2.300 mAh batteri, Android 4.4.4 KitKat fra salgsæsken og en vægt på 135 gram.

 – Sony Xperia Z3-serien får snart Android Lollipop

Foruden dette har Xperia E4g den velkendte Sony-brugerflade, der inkluderer STAMINA-mode, som kan forlænge batteritiden på telefonen betydeligt.

Telefonen kommer i farverne sort og hvid.

Se alle telefonens specifikationer her.

Du kan købe Sony Xperia E4g i de danske butikker til en vejledende pris på 999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Der er pt. store forventninger til en lancering af den forventede kommende topmodel Xperia Z4, som netop nu lever i bedste velgående på rygtebørsen. Sony har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer