Det læste du om i 2014 – årets mest populære artikler

OVERBLIK: Se her hvad der interesserede læserne af MereMobil.dk mest i 2014. Forudsigelig hitliste, men også et par overraskelser.

click internet keyboard tastaturApple har for alvor bidt sig fast i Danmark og danskernes pengepunge. Med alt tydelighed viser hitlisten over årets mest populære artikler på MereMobil.dk i 2014, en klar overrepræsentation af læsninger på historier, der handlede om Apple – og særligt iPhone.

Kritikere vil nok hævde, at vi bringer flere artikler om Apple-produkter end eksempelvis Samsung eller Android, men det er forkert.

Der er rundt regnet det samme antal artikler tilgængelig på MereMobil.dk, med kombinationen Android/Samsung som med Apple/iPhone/iOS. Dertil kommer alt det andet indhold, som vi også producerer, hvor læsertallet ikke kommer i nærheden af, hvad historier om iPhone kan levere.

En interessant overraskelse finder vi midt på hitlisten. Den danske smartphone-producent Lumigon sendte i 2014 deres længe ventede telefon på markedet, og anmeldelsen af T2 HD er den femte mest læste i året der er gået.

Blandt boblerne der ikke nåede ind blandt de 10 mest læste finder vi eksempelvis følgende fem:

Sådan slår du ’OK Google’ fra og sparer strøm

Test: Sony Xperia Z3

Justfone er i luften – slut med hemmeligt nummer

Gør det selv: Mobilt bredbånd i udkantsdanmark

Fem tips til at holde batteriet i god form

På MereMobil.dk elsker vi at gå i nørd-mode, og i 2014 blev det til en række baggrundsartikler, som giver et større indblik i nogle af de mere komplekse problemstillinger omkring telebranchen, smartphones og netværk. Tag et kig her på baggrundsartiklerne.

De mest læste artikler i 2014

  1. Apple tilbagekalder iPhone opladere
  1. 10 tips til længere batteritid på iPhone
  1. Derfor skal du ikke lukke apps på iPhone
  1. Test: Samsung Galaxy S5
  1. iPhone og iPad ramt af kæmpe sikkerhedsfejl
  1. De billigste iPhone 6 priser
  1. Test: Lumigon T2 HD
  1. Her er mobilerne med de bedste og værste antenner
  1. Test: Nokia Lumia 930
  1. Sådan finder du mobilens IMEI-nummer

Mere til historien

I 2015 kan du regne med endnu mere nørdindhold, og naturligvis dækker vi også de store begivenheder som CES 2015, Mobile World Congress og IFA.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.