Det læste du om i 2014 – årets mest populære artikler

0

OVERBLIK: Se her hvad der interesserede læserne af MereMobil.dk mest i 2014. Forudsigelig hitliste, men også et par overraskelser.

click internet keyboard tastaturApple har for alvor bidt sig fast i Danmark og danskernes pengepunge. Med alt tydelighed viser hitlisten over årets mest populære artikler på MereMobil.dk i 2014, en klar overrepræsentation af læsninger på historier, der handlede om Apple – og særligt iPhone.

Kritikere vil nok hævde, at vi bringer flere artikler om Apple-produkter end eksempelvis Samsung eller Android, men det er forkert.

Der er rundt regnet det samme antal artikler tilgængelig på MereMobil.dk, med kombinationen Android/Samsung som med Apple/iPhone/iOS. Dertil kommer alt det andet indhold, som vi også producerer, hvor læsertallet ikke kommer i nærheden af, hvad historier om iPhone kan levere.

En interessant overraskelse finder vi midt på hitlisten. Den danske smartphone-producent Lumigon sendte i 2014 deres længe ventede telefon på markedet, og anmeldelsen af T2 HD er den femte mest læste i året der er gået.

Blandt boblerne der ikke nåede ind blandt de 10 mest læste finder vi eksempelvis følgende fem:

Sådan slår du ’OK Google’ fra og sparer strøm

Test: Sony Xperia Z3

Justfone er i luften – slut med hemmeligt nummer

Gør det selv: Mobilt bredbånd i udkantsdanmark

Fem tips til at holde batteriet i god form

På MereMobil.dk elsker vi at gå i nørd-mode, og i 2014 blev det til en række baggrundsartikler, som giver et større indblik i nogle af de mere komplekse problemstillinger omkring telebranchen, smartphones og netværk. Tag et kig her på baggrundsartiklerne.

De mest læste artikler i 2014

  1. Apple tilbagekalder iPhone opladere
  1. 10 tips til længere batteritid på iPhone
  1. Derfor skal du ikke lukke apps på iPhone
  1. Test: Samsung Galaxy S5
  1. iPhone og iPad ramt af kæmpe sikkerhedsfejl
  1. De billigste iPhone 6 priser
  1. Test: Lumigon T2 HD
  1. Her er mobilerne med de bedste og værste antenner
  1. Test: Nokia Lumia 930
  1. Sådan finder du mobilens IMEI-nummer

Mere til historien

I 2015 kan du regne med endnu mere nørdindhold, og naturligvis dækker vi også de store begivenheder som CES 2015, Mobile World Congress og IFA.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer