Justfone er i luften – slut med hemmeligt nummer

17

Justfone sælger sig selv på funktioner fremfor lave priser. Det nye mobilselskab fra Frank Rasmussen har nu sat stikket i.

Justfone_logo
Justfone er nu åbnet (Foto: Justfone)

Justfone, et nyt mobilselskab er nu i luften. Som sådan er dette ikke en nyhed da små nye mobilselskaber ind i mellem ser dagens lys. Forskellen på Justfone og andre er, at mobilbranchens bulderbasse Frank Rasmussen er i spidsen.

IT-iværksætteren Frank Rasmussen opfandt blandt andet mobiltelefoni uden abonnement via Telmore i 2000. Siden blev Telmore solgt til TDC og efterfølgende startede han Bibob som Telenor købte.

Hver gang har Frank Rasmusen været i stand til at vende op og ned på mobilbranchen og usikkerheden om, hvad han nu kan finde på, tages ganske seriøst. Således lagde TDC et tocifret millionbeløb i Justfone tilbage i marts 2014, uden selskabet havde én eneste kunde.

Tidligere har Computerworld.dk skrevet, at investeringen fra TDC ligger et sted mellem 18 og 36 millioner kroner.

Slut med hemmeligt nummer

Justfone er ifølge dem selv ikke fokuseret på pris. Det er funktionerne, der skal tiltrække kunderne.

En af de mere kontroversielle er ”Vis hemmeligt nummer”, hvor nummeret på den der ringer vises, også når det er angivet som hemmeligt. Personen der ringer op får inden nummeret vises mulighed for enten at acceptere telefonnummeret vises eller afbryde opkaldet.

Det er også muligt at lade venner og familie vente i kø, hvis du er optaget når de ringer. En anden funktion er telefonsvaren der sender den indtalte besked som e-mail.

De tre funktioner kø, hemmeligt nummer og telefonsvarer koster ikke noget udover abonnementet, men prislisten indeholder punktet ”Skift af featurepakke”, der koster 10 kroner. Derfor skal man nok forvente flere funktioner og flere funktionspakker i fremtiden.

Lavprisselskaber vinder over topbrands

Lidt konkurrence på prisen

Justfone_priser_240914
Priser for Justfone per 24. september 2014.

Selvom Justfone ikke direkte vil konkurrere på priserne, er deres største pakke alligevel rimelig konkurrencedygtig.

Fri tale, 5 GB data og fri SMS/MMS koster 150 kroner om måneden. Et tilsvarende produkt koster hos Bibob og Telmore 169 kroner om måneden. Forskellen er så, at Justfone vil have 20 kroner ekstra om måneden hvis der skal være adgang til 4G. Dette er inkluderet hos både Bibob og Telmore. Hos Bibob får man desuden musiktjenesten WiMP med i prisen.

Justfone sælger også en pakke med 8 timers tale, 1 GB data og Fri SMS/MMS til 90 kroner om måneden. Hvis datamængden bliver opbrugt tilføjes automatisk 1 GB ekstra til 15 kroner.

Hvis man vil have en nummer, som mest skal bruges til indgående opkald kan dette klares til 10 kroner om måneden. Derudover betales for forbruget.

Justfone benytter, ligesom eksempelvis Telmore, TDCs mobilnet.

Podcast: Hør Frank Ramussen fortælle om salget af Telmore og Bibob

Mere til historien

Oprindeligt var det meningen at Justfone skulle åbne den 1. maj 2014. Siden blev det til 1. Juni. Virkeligheden blev at Justfone her i slutningen af september er i luften.

Var denne artikel noget for dig?

Tilmed dig nyhedsbrevet fra MereMobil.dk, og modtag en ugentlig opdatering på de bedste historier, samt breaking news.

Ja tak. Send mig spændende artikler…

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer