Frank Rasmussen sælger nul kunder til TDC

Frank ’Telmore-Bibob’ Rasmussen sælger nyt selskab TDC, inden han har en eneste kunde. Justfone er idéer, ikke kunder og priskrig.

Frank Rasmussen Justfone

Frank Rasmussen, direktør i Justfone. (Foto: Justfone)

Frank Rasmusen har en imponerede statistik i telebranchen. Han er den enkeltperson, som har solgt idéer og selskaber flest gange.

I 2003/2004 blev Telmore solgt til TDC for mere end 300 millioner kroner. BiBob røg i 2009 til Telenor for 93 millioner kroner. Det var også Telenor, der i 2011 købte MVNO, et selskab der stod bag betalingssystemer til mobilbranchen.

Nu overrasker den danske ”telebølle” endnu engang. Det nyeste selskab Justfone har TDC nu lagt et tocifret millionbeløb for at være investor i. Det interessante er, at Justfone ikke har én eneste kunde.

Justfone vil benytte TDCs netværk. Dækningen vurderes som vigtigere end høj hastighed.

 – TDC vinker farvel til Onfone

Funktioner ikke pris

I et interview med MereMobil.dk siger Frank Rasmussen, direktør i Justfone, at det handler om at udvikle nye funktioner, der kan spare tid for kunderne, mere end det drejer sig om pris.

 – ”Features tiltrækker kunder frem for pris. I forvejen er prisen så langt nede, at den ikke på samme måske som før er interessant. Vi kunne gøre som de andre og sælge pakkerne 10 kroner billigere, men ville det ikke være mere interessant at spare en time om måneden eller mere,” fortæller Frank Rasmussen.

Som eksempel giver han, at hvis en medarbejder koster 500-800 kroner i timen inklusive alt, ville en virksomhed have større glæde af at spare tid på telefoni, frem for 10 kroner om måneden.

 – TDC er klar med automatiske prisstigninger

justfone

Justfone. (Foto: Justfone)

Køsystem til alle

Justfone kommer til at tilbyde avancerede funktioner, som tidligere var forbeholdt de få, og hiver dem ned på slutbrugerniveau.

 – ”Vi kommer med køsystem til alle. Du vil aldrig opleve optagettone hos Justfone-kunder. Du kan vælge at vente til personen bliver ledig, eller modtage en SMS-når du kan ringe. Der kan også oprettes VIP-lister så konen eller vigtige kunder, stilles direkte i gennem,” siger en begejstret tele-iværksætter, der synes, der spildes for meget tid på at aflytte telefonsvareren.

Et andet eksempel er, at teleselskabet bliver i stand til at håndtere et ubegrænset antal telefonnumre på samme SIM-kort. Dual-sim telefoner bliver ikke nødvendige længere.

 – ”Vi kan styre alle numre uafhængigt af hinanden og hvordan de skal opføre sig. Håndværkeren behøver ikke have både en privat- og arbejdsmobil ned i lommen”.

Et andet eksempel er, at forældre kan begrænset børns mulighed for at ringe og skrive SMS’er, mens de er i skole.

 – Podcast: SIM-kort er mere end et stykke plastik

justfone

Kontoret på Justfone (Foto: Justfone)

Sommerlancering af Justfone

Frank Rasmussens, og nu TDCs nye selskab, er klar til at tage kunder ind den 1. juni 2014. Oprindeligt var planen, at det skulle have været den 1. maj.

Slutteligt i interviewet langer serieiværksætteren ud efter telebranchen i Danmark.

 – ”Der er 15.000 mennesker ansat i den danske telebranche. Man kan undre sig over, at nogle ikke har innoveret det her noget før,” slutter Frank Rasmussen.

Mere til historien

Du kan høre historien om hvordan Frank Rasmussen solgte Telmore og Telenor i episode nummer 8 af Teknologimagasinet MereMobil, der udkommer som podcast. Udsendelsen hedder ”Millonopkøb i telebranchen”. Her fortæller Mads Peter Veiby også historien om salget af M1.

Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
ADSL-internet og kobber lukker inden 2030

Fastnet-telefoner og ADSL-internet er vej i historiebøgerne. TDC forventer, at det er slut inden 2030.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram