Google Analytics til iPhone er ude nu

0

Brugere af analyseværktøjet Analytics fra Google kan få Google Analytics til iPhone.

google-analytics
Google Analytics til iPhone

Googles analyseprogram har hidtil kun været tilgængelig i en version til Android-mobiler, men nu er der godt nyt, hvis du er iPhone bruger og benytter Analytics.

Google Analytics til iPhone blev tilgængelig i sin første version i slutningen af juli, og fungerer rigtigt godt.

Det muligt at se de mest almindelige rapporter over trafikken på ens website, ligesom også realtids statistik er en del af Google Analytics til iPhone, der i øvrigt er gratis at hente.

Google oplyser, at denne version er optimeret til iPhone 5 og kræver iOS 6.0 eller nyere. Derudover er den også kompatibel med iPad, men dog ikke optimeret til den større skærm.

Du kan hente Google Analytics via App Store.

Analytics er ikke Googles opfindelse

Google Analytics er ikke Googles egen opfindelse. Analysetjenesten stammer fra Urchin Software Corp som Google opkøbte i april 2005. Tjenesten indeholder derudover elementer fra produktet Measure Map fra Adaptive Path, som Google også har opkøbt.

I november 2005 blev den Google brandede version tilgængelig for offentligheden.

Den oprindelige tjeneste fra Urchin blev taget ud af drift den 28. marts 2012, hvorefter kunderne overgik til Google Analytics.

Flere artikler i business-kategorien

Mere til historien

Google Analytics er endnu ikke tilgængelig til Windows Phone. Her må brugerne nøjes med at besøge tjenesten via browseren. Google Analytics er på web ikke tilgængelig i en mobiltilpasset version.

Læs også:
EU undersøger om Google udnytter dominans

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer