Smartphonen vigtigere end tandbørste og deo

0

En ny undersøgelse viser, at næsten halvdelen af mobilbrugerne ikke kunne klare sig en dag uden deres mobiltelefon.

Der er ingen tvivl om, at smartphonen bliver en vigtigere og vigtigere del af vores liv. Nu viser det sig også, at den er vigtigere for nogle mennesker end deres personlige hygiejne. Det skriver Mobilen.no.

Faktisk var mobilen kun lige placeret lavere end internettet og den personlige hygiejne, da de adspurgte i en ny undersøgelse skulle fortælle, hvor vigtig deres smartphone var.

Derfor bliver du afhængig af din smartphone

91 procent fortalte, at den var ligeså vigtig som deres bil og deodorant, mens 76 procent fortalte den er vigtigere for dem end deres fjernsyn.

For at blive klogere på deres kunder, har Bank of America lavet nogle undersøgelser om folks holdninger til mobiltelefoner og hvordan de bruges i det daglige. Braun Research har stået for undersøgelsen, hvor tusinde personer rundt i USA deltog.

I undersøgelsen blev der redegjort for, hvad amerikanerne værdsætter mest af deres mobiltelefon og diverse nydelser. Mobiltelefonen blev taget fra respondenterne og det viste sig, at hele 79 procent ville droppe alkohol og chokolade, blot for at få den tilbage.

Flere danskere bliver smartphone-afhængige

Og der var 13 procent, som ville opgive sex for at få mobilen retur. Disse er formentlig de samme personer, som havde oplyst de ikke kunne klare sig i en time uden at skulle tjekke telefonen gentagne gange.

De yngste i undersøgelsen havde også telefonen som vigtigere end både deres tandbørste og deodorant.

Fem råd mod smartphone afhængighed

Kun 7 procent af respondenterne svarede de finder det generende, når folk tjekker mobiltelefonen under måltider.

Mobilen er ikke velkommen på påskebordet

Mere til historien

60 procent af forbrugerne vil være tilfredse med, at en fingeraftryksscanner eller lignende giver dem adgang til deres mobilbank applikation indenfor de næste to års tid.

Læs også:
Undgå mobilen ødelægger festen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer