Samsung Galaxy Note 4 – det ved vi

Der er en del rygter i markedet omkring den kommende Galaxy Note 4 fra Samsung. Vi har her lavet en opsummering på, hvad vi kan forvente.

Samsung Galaxy Note 4 til salg den 25. september (Kilde: GSMArena.com)

Samsung Galaxy Note 4 til salg den 25. september (Kilde: GSMArena.com)

Vi er allerede halvvejs i 2014 og de seneste måneder har der været en række rygter om den kommende Galaxy Note 4, som alle forventer Samsung offentliggør til årets IFA-messe i september måned.

Designet på Galaxy Note 4 ventes, at minde om det vi kender fra Note-serien, ligesom også materialevalget ventes at blive det samme. Der er dog rygter om, at Note 4 vil komme i aluminium, men dette forventer vi ikke.

Der er også snak om Note 4 vil være mere flexibel, her ledes tankerne hen på Galaxy Round. Dette tror vi dog også er for tidligt. Vores bud er Note 4 vil være et mere sikkert valg fra Samsung, hvilket umiddelbart vil være at følge op på den succes Note-serien har haft hidtil.

Dog kan det også være tiden er inde til, at Samsung skifter materialerne ud. Der er der allerede en masse rygter om, at de er på vej med en ny topmodel i aluminium.

- Samsung på vej med ny topmodel?

Det forventes, at Note 4 kommer med fingeraftrykslæser og pulsmåler ligesom den nuværende topmodel Galaxy S5, samt at Note 4 også er IP67-certificeret. Det skriver AndroidAuthority.com.

Første Note kom med en 5,3 tommer skærm, hvilket dengang var gigantisk, men med de efterfølgende generationer er skærmstørrelsen kun blevet forøget – først til 5,5 tommer med Note 2 og til 5,7 tommer med Note 3. Det ventes dog, at Note 4 også kommer med en 5,7 tommer AMOLED-skærm præcis som forgængeren. Skærmen bliver formentlig opgraderet til en QHD-skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels.

 -TEST: Galaxy Note 3 - når størrelse giver mening

Mockup af Samsung Galaxy Note 4

Mockup af Samsung Galaxy Note 4

Ligesom de fleste af Samsungs andre flagskibe, så kommer Note 4 formentlig også i to varianter med forskellige konfigurationer af processor – den ene ventes at komme med en Snapdragon 805 CPU, mens den anden formentlig kommer med en Exynos 5433 octa-core processor.

De øvrige specifikationer ventes at blive som nedenstående:

 • 1.3GHz Samsung Exynos 5433 octa-core / 2.45GHz Qualcomm Snapdragon 805 (APQ8084) (depending on market)

ARM Mail-1760 GPU or Adreno 420 (depending on SoC)

 • 5.7-inch QHD display
 • 3 GB of RAM
 • 16 MP rear cam with Optical Image Stabilization
 • 3.68 MP front cam
 • 4G LTE support
 • 32 GB storage with microSD (other configurations possible)
 • S pen support
 • Dust/water Resistance
 • New sensors: heart rate monitor, finger print reader, UV sensor
 • Android 4.4 KitKat

Galaxy Note 4 kommer formentlig i salgsæsken med Android 4.4, men en opdatering til Android L er forventelig.

 - TEST: Android L - vi har prøvet det

Samsung har endnu ikke meldt noget ud omkring Galaxy Note 4, så der er kun at holde tungen lige i munden og bevare tålmodigheden. IFA-messen nærmer sig, hvor vi altså måske får offentliggjort Note 4.

Mere til historien

Året har allerede været spækket med en række spændende topmodeller fra de forskellige producenter, men der er mere godt i vente. Se hvilke telefoner, der forventes i den sidste halvdel af 2014.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram