De nyeste rygter om Samsung Galaxy Note 4

RYGTE: De nyeste rygter om Samsungs populære phatblet går på, at dette års topmodel Galaxy Note 4 kommer med 4K-opløsning.

Samsung Unpacked 5-event MWC 2014 (Foto: Samsung)

Samsung Unpacked 5-event MWC 2014 (Foto: Samsung)

Samsungs nye topmodel Galaxy S5 har endnu ikke fået salgsstart på det danske marked, men allerede nu er rygterne om Galaxy Note 4 taget til.

- Samsung Galaxy S5 – testen er i gang

Phablets ses mere og mere i bybilledet og der er ingen tvivl om, at det er Samsungs Galaxy Note-serie, der er en af de bærende årsager til dette. Og nu er rygterne og spekulationerne om dette års model godt i gang.

 - Kommentar: Phablets – ja tak!

Note 4 understøtter USB 3.0 og 2.0 kabler præcis som Galaxy Note 3. Det skriver GSMArena.com.

Der er også snak om, at Note 4’s skærm vil være skarpere end Galaxy S5, hvilket har fået tankerne til at lande på 4K-opløsning.

- WEB-TV: Galaxy Note 3 i guld med KitKat på vej

Rygterne er endnu blot på rygtebørsen og Samsung har endnu ikke meldt noget ud omkring dette års topmodel i phablet-kategorien.

Mere til historien

Der har tidligere også været rygter ude om, at Galaxy Note 4 ville blive vand- og støvtæt ligesom tilfældet er med Galaxy S5.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram