Huaweis omsætning stiger – smartphones er grunden

0

Det går rigtig godt hos Huawei netop nu, som kan vise omsætningen er steget med 19 procent i årets første seks måneder – og smartphones menes at være hovedårsagen.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7 (Foto: MereMobil.dk)

Den kinesiske elektronikgigant Huawei, oplever for tiden øget omsætning, således har de netop meldt ud, at de har øget deres salg med 19%, i årets første 6 måneder, det skriver BBC.

Huaweis har, efter stigningen på 19%, en samlet omsætning på 135,8 milliarder kinesiske Yuans, hvilket svarer til cirka 121,3 milliarder danske kroner.

Analyse: Huawei brager frem i Danmark

Huaweis indtræden på smartphone markedet er en af de største grunde, til at Huawei nu kan præsentere en øget omsætning i salg, melder firmaets finansielle direktør, Cathy Meng: -“Vi har opnået kvalitet og bæredygtig vækst på vores forbrugermarked på grund af øget brand bevidsthed og salget af smart enheder på verdensplan”.

Huawei har i Danmark været mest kendt for at være blandt de første med modems til mobilt bredbånd, blandt andet hos 3, men de har på det seneste også bevæget sig ind på smartphone området, med populære modeller som Ascend P6 og Ascend P7.

WEB-TV: Huawei Ascend P7 – det første kig

Mere til historien

Huawei er desuden netop nu ved, at omlægge hele mobilnetværket hos TDC. Hvor første runde for alvor er i gang netop nu med øget dækning i Nordsjælland og København.

Læs også:

Huawei Ascend P7 solgt i 1 million eksemplarer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer