Huawei Ascend P7 solgt i 1 million eksemplarer

0

Ascend P7 fra Huawei har netop rundet et salgstal på 1 millioner eksemplarer, hvilket er flot – dog er der stadigvæk langt op til konkurrenterne.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7 (Foto: MereMobil.dk)

Den 6.5mm tynde Huawei Ascend P7 er en af de absolut tyndeste smartphone på markedet og med en særdeles konkurrencedygtig pris er det lykkedes firmaet, at sælge 1 million eksemplarer siden den blev lanceret. Det skriver GSMArena.com.

 – TEST: Huawei Ascend P7 – lækker men den halter

Men det er ikke nok for Huawei, som har fortalt, at de indenfor de første 12 måneder gik efter at sælge 10 millioner enheder, hvilket er et ambitiøst mål for en relativ mindre producent på det vestlige marked.

Huawei: Målet er 10 millioner solgte P7’ere

Dog nåede forgængeren Ascend P6 at blive solgt i mere end 4 millioner eksemplarer, fra dens salgsstart i juni måned 2013 og frem.

Huawei er også blevet den tredjestørste mobilproducent på verdensplan, hvilket kan hjælpe dem med at komme ud til endnu flere mobilkunder.

Mere til historien

Sammenligner man salgstallet for Huawei’s topmodeller er der fortsat langt til både Apple og Samsung. Til sammenligning solgte Samsung 10 millioner eksemplarer af deres seneste topmodel, Galaxy S5, på kun 25 dage.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer