Apple har købt to små firmaer

0

Apple er i gang med de afsluttende aftaler omkring købet af firmaerne BookLamp og Swell, der skal hjælpe brugerne med at finde relevante bøger og podcasts.

Apple logo
Apple

Apple er netop nu i gang med at afslutte købene af to firmaer, BookLamp og Swell, som begge skal hjælpe brugerne til at finde bedre og mere relevant underholdning, når det kommer til bøger og podcasts. Det skriver DR.dk.

Firmaet BookLamp har specialiseret sig i at analysere indhold i bøger for derefter at kunne foreslå relevante bøger til den enkelte. Swell står bag en applikation, der finder interessante podcasts til dig. Dette gøres ud fra dem du normalt lytter til.

Podcast: Lyt til Teknologimagasinet MereMobil

Når købene går helt i orden forventes de nuværende services at blive lukket ned, mens teknologien bag forventes integreret i Apples egne applikationer.

Foruden købene af de to firmaer, så vil også flere af firmaernes medarbejdere følge med og få ny arbejdsplads i Apples hovedkvarter i Cupertino.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på købet af ovenstående firmaer. Men det rygtes, at Swell har kostet 30 millioner dollars, mens BookLamp angiveligt skulle have haft et prismærke på 10-15 millioner dollars.

Mere til historien

Apple købte i maj måned i år firmaet Beats for 3 milliarder dollars – dette køb er desuden netop blevet godkendt af EU. Dog venter en godkendelse af Beats-handlen fra de amerikanske myndigheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer