Spotify klar med business-udgave

0

I går meddelte Spotify, at de nu har 10 millioner betalende privatkunder, men det er ikke nok, for nu vil de også have fat i erhvervslivet.

Svenske priser på Spotify Business
Svenske priser på Spotify Business

Brugeraftalen med Spotify har hidtil ikke inkluderet brug af Spotify i butikker eller hos virksomheder, som vil benytte tjenesten. Men dette ændres nu med løsningen Spotify Business, der dog i første omgang kun er tilgængelig i Sverige.

For at kunne oprette et abonnement til Spotify Business, så kræver det dog, at man ikke omsætter for mere end 10 millioner kroner om året.

 – TEST: Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Abonnenter kan oprette fem forskellige konti, hvilket gør det muligt at streame forskelligt musik i forskellige lokaler.

Det er også muligt, at lave skemalagte spillelister, der gør musikken kan tilpasses stemningsmæssigt til forskellige tidspunkter. Bag tjenesten står Soundtrack Your Brand, der ruller tjenesten ud til små og mindre virksomheder, samt kommercielle salgssteder.

Et abonnement til Spotify Business koster 349 svenske kroner om måneden eksklusiv moms – en større løsning Spotify Enterprise er også på vej, denne står til at koste 799 svenske kroner om måneden.

Mere til historien

Streamingtjenester kan risikerer at blive dyrere herhjemme, da der netop nu er et lovforslag, som skal sikre streaming-tjenesterne betaler moms i de lande, hvor kunderne er.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer