Apple køber angiveligt Beats Electronics

0

En handel mellem Apple og Beats Electronics bliver måske en realitet i næste uge. Det rygtes Apple køber Beats for 3,2 milliarder dollar.

Beats Music (Foto: Beats)
Beats Music (Foto: Beats)

Ifølge Financial Times, så er Apple i gang med at købe Dr. Dre og Jimmy Lovines Beats Electronics for 3,2 milliarder dollar. Bliver handlen en realitet, så vil det blive Apples største opkøb nogensinde. Det skriver Mobilen.no.

Kunstnerne tjener flere penge på streaming

Beats er mest kendt for deres populære hovedtelefoner, men i januar måned startede de også en musiktjeneste op, som hedder Beats Music.

Beats Music er nu præsenteret

En kilde fortæller til Reuters, at Apple er overvejer en abonnementsbaseret musiktjeneste, som tillæg til selskabets annoncefinansierede iRadio-tjeneste. Indtil nu har Apple ellers haft fokus på, at brugerne skulle købe og downloade deres musik via iTunes, samt løsningen iTunes Match. Men da omsætningen for downloads falder, mens den stiger for musikstreaming – faktisk voksede den med 50 procent i 2013.

Danskere villige til at betale for streaming

Mere til historien

Tidligere ejede HTC 50,1 procent af Beats, men efter de afsluttede samarbejdet solgte HTC deres Beats-aktier ad to omgange. Havde HTC ikke solgt sin andel tidligere, så kunne dette salg have indbragt selskabet mere end milliard dollar.

Læs også:

Danskere villige til at betale for streaming

Danskerne har taget musikstreaming til sig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer