Beats Music på vej med Spotify-konkurrent

0

Superstjernen Dr. Dre har haft succes med høretelefonerne Beats by Dr. Dre og nu følges dette op af en musiktjeneste, der skal konkurrere mod bl.a. Pandora i USA.

Beats Music (Foto: Beats)
Beats Music (Foto: Beats)

Beats Audio, som har superstjernerne Dr. Dre og Jimmy Iovine bag roret, er efter sigende på vej med en ny musiktjeneste, der formentlig skal i konkurrence med Spotify og iTunes. Tjenesten får navnet Beats Music.

Modsat Spotify og iTunes, så skulle den nye tjeneste være koncentreret og primært udviklet til den mobile platform, og altså ikke have en computer-version, der har flere muligheder og funktioner. Det skriver The New York Times.

 – Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Tjenesten forventes, at gå i luften i næste uge i USA – nærmere præcis den 21. januar. Beats Music vil have mere end 20 millioner sange at tilbyde lytterne.

Kunder hos det amerikanske teleselskab AT&T vil kunne tilkøbe Beats Music til deres telefonabonnementer.

Det er endnu uvist om Beats Music bliver tilgængelig i andre lande.

Mere til historien

Dr. Dre står også bag hovedtelefons-mærket Beats by Dr. Dre, som første gang så dagens lys i slutningen af 2008. I august 2011 købte mobilproducenten HTC så mere end halvdelen af selskabets aktier, og har haft indbygget deres teknik Beats Audio i flere af deres smartphones, bl.a. topmodellen HTC One.

 – HTC One – den nye smartphonekonge

HTC har i to omgange solgt deres aktier igen, og Beats købte den sidste halvdel tilbage i september 2013.

Du kan læse mere om Beats Music her.

Læs også:
Her vores podcast om udviklingen i digital musik

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer